Newsroom

Newsroom

Υποκρισία από Μελόνι: «Θα ήθελα να πάνε στα σχολεία για να μιλήσουν οι γυναίκες θύματα κακοποιήσεων»

Ρεσιτάλ υποκρισίας από τη Τζόρτζια Μελόνι που θυμήθηκε τις κακοποιημένες γυναίκες

meloni

Η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι, σε σημερινή συνέντευξή της, αναφέρθηκε στην βία κατά των γυναικών και στα μέτρα για την αντιμετώπισή της.

“Επ’ ευκαιρία της ημέρας κατά της βίας σε βάρος των γυναικών θα ήθελα να μπορέσουν κάποια θύματα κακοποιήσεων και συγγενείς τους να πάνε στα σχολεία και να μιλήσουν για την εμπειρία τους. Δεν υπάρχει τίποτα το πιο χρήσιμο και σημαντικό”, δήλωσε η Ιταλίδα πρωθυπουργός.

Με αναφορά στο μεταναστευτικό, μιλώντας σε φεστιβάλ του Ιταλού δημοσιογράφου Μπρούνο Βέσπα στην Απουλία, η Μελόνι δήλωσε ότι την Κυριακή θα μεταβεί και πάλι στην Τυνησία μαζί με την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και με τον Ολλανδό πρωθυπουργό Μαρκ Ρούτε. “Από το ΔΝΤ και την Τυνησία ζητώ μια προσέγγιση όσο γίνεται λιγότερο ιδεολογική και θεωρώ ότι γίνονται βήματα προόδου προς την συγκεκριμένη κατεύθυνση”, τόνισε η Μελόνι.

Σε σχέση, τέλος, με την οικονομία, η επικεφαλής της κυβέρνησης της Ρώμης δήλωσε αισιόδοξη και υπογράμμισε ότι “το ΑΕΠ της χώρας μας αυξάνεται περισσότερο από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο” και ότι “η Ιταλία πέτυχε μόλις ρεκόρ σε ό,τι αφορά τον συνολικό αριθμό εργαζομένων, με θετικά στοιχεία και για την απασχόληση των γυναικών”.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…