Υποκλοπές: Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια; Ο Κυριάκος κάνει

Ένα θετικό πολιτικό παρεπόμενο που μπορεί να έχει αυτή η απόπειρα παρακολούθησης του κινητού του Νίκου Ανδρουλάκη, είναι ότι στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ επανασυνειδητοποιούν με ποιους έχουν να κάνουν.

wiretapping sketch vector 33404728

Τι εστί Μητσοτάκης και τι είδους πολιτικές σχέσεις μπορούν να έχουν με τη σημερινή ΝΔ, που μέρος της με επικεφαλής τον Κυριάκο Μητσοτάκη κινείται στα όρια του παρακράτους. Ήδη το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σύμφωνα με τον βουλευτή του Χάρη Καστανίδη ζήτησε την κατάργηση της διάταξης, την οποία είχε ψηφίσει, που επιτρέπει στην ΕΥΠ παρακολουθήσεις χωρίς να ενημερώνεται η ΑΑΔΕ. Όποιος πιστεύει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα έκανε παρακολουθήσεις είναι απόλυτα αφελής. Ο Μητσοτάκης θα κάνει ότι χρειαστεί προκειμένου να παραμείνει στην εξουσία. Νόμιμο και παράνομο. Άλλωστε κι ο πατέρας του ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης όταν ήταν πρωθυπουργός κι αυτός παρακολουθήσεις έκανε. Είναι οικογενειακό χόμπι και παράδοση. Ο αδίστακτος αυτός άνθρωπος δίδαξε στον Κυριάκο να μην σταματά πουθενά. Κι ο Κυριάκος το εφαρμόζει με απόλυτη επιτυχία.

Το ptedator και ποιος έχει στην κατοχή του αυτό το λογισμικό και αν το έχει η ΕΥΠ, ή οποιοσδήποτε άλλος και ποιος κάνει τις παρακολουθήσεις είναι κατάσταση θολή. Το σίγουρο είναι ότι η κυβέρνηση κι ο ίδιος ο Μητσοτάκης δεν έχουν καμία διάθεση να ψάξουν τις καταγγελίες Ανδρουλάκη, όπως δεν έψαξαν και τις ανάλογες καταγγελίες του δημοσιογράφου του CNN.gr Θανάση Κουκάκη. Αντίθετα προσπάθησαν να τις βραχυκυκλώσουν και να τις θάψουν. Ποιος πρωθυπουργός, εφόσον ήταν αθώος δεν θα δεσμευόταν απέναντι στους Έλληνες πολίτες ότι θα κάνει ότι μπορεί για να λάμψει η αλήθεια; ‘Άμα είδατε τέτοια δέσμευση από τον Μητσοτάκη γράψτε μας. Τι κάνει λοιπόν νιάου-νιάου στα κεραμίδια για το ποιος είναι ανακατεμένος στις ύποπτες παρακολουθήσεις; Δεν είναι ο γάτος. Ο Κυριάκος είναι και το κακό του συναπάντημα.

Η κατάσταση με την κυβέρνηση Μητσοτάκη γίνεται συνεχώς και πιο τοξική. Φτάνει στο απροχώρητο. Από τις παρακολουθήσεις στα κινητά, την άδικη δικαιοσύνη, την κλοπή μέσω της πρωτοφανούς ακρίβειας, σε βάρος των λαϊκών τάξεων, τα παγκόσμια ρεκόρ στους θανάτους λόγω κορονοιού, την πρόσληψη αστυνομικών για να μας δέρνουν αντί για πυροσβέστες κι ας καίγεται η μισή Ελλάδα, όλα αυτά δημιουργούν ένα κλίμα πρωτοφανούς σαπίλας και παρακμής.

Πρέπει να το σταματήσουμε. Και θα το σταματήσουμε. Είναι θέμα επιβίωσης. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη μας βρωμίζει. Όλοι πλέον το καταλαβαίνουν. Μόνον η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου δεν άκουσε, δεν είδε, δεν κατάλαβε. Με τις θεωρίες της περί δικαιοσύνης και λαϊκισμού δικαιολογεί την σημερινή κοινωνική αδικία, την άδικη δικαιοσύνη και γίνεται πρόθυμη κολώνα στήριξης του καθεστώτος Μητσοτάκη.
Θα της καταλογιστεί.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Μεγάλες στιγμές στα μπουζούκια: Ο Γονίδης φίλησε στο στόμα τον Ζαφείρη Μελά (video)

profile player 960x540 20

Μεγάλες στιγμές στα μπουζούκια: Ο Γονίδης φίλησε στο στόμα τον Ζαφείρη Μελά (video)

Τους πάντες αιφνιδίασε ο Σταμάτης Γονίδης στο νυχτερινό κέντρο που δουλεύει όταν αντιλήφθηκε τον Ζαφείρη…

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: «Θα γινόταν φονικό» – 39χρονος απείλησε να βλάψει τη μητέρα του

περιπολικο

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: «Θα γινόταν φονικό» – 39χρονος απείλησε να βλάψει τη μητέρα του

Ο 39χρονος είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών, ενώ στο παρελθόν έχει καταδικαστεί και έχει εκτίσει ποινές…

Δίκη Πισπιρίγκου: Έκλαιγε στην αγκαλιά της η αδερφή της – «Το μωρό ήταν σαν να σύρθηκε στο μαξιλάρι» (Video)

5794007

Δίκη Πισπιρίγκου: Έκλαιγε στην αγκαλιά της η αδερφή της – «Το μωρό ήταν σαν να σύρθηκε στο μαξιλάρι» (Video)

Με καταθέσεις μαρτύρων συνεχίζεται η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, που καταδικάστηκε για τον φόνο της…