Υποκλοπές: Αρνούνται οι πάροχοι να υπακούσουν στο Μαξίμου;

«Τα στελέχη των πολυεθνικών στελεχών της κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα δεν υπακούουν στα κελεύσματα και τα παράνομα αιτήματα των μανδαρίνων της εξουσίας»

Mitsotakis tilefono

Σημαντική είναι η πληροφορία που γίνεται γνωστή σήμερα, ανήμερα Χριστούγεννα, από την ιστοσελίδα ieidiseis.gr, σχετικά με το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων.

Σε συνέχεια της αποκάλυψης ότι το Μέγαρο Μαξίμου απαιτεί από τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας Cosmote, Vodafone, Wind, να εμποδίσουν τις έρευνες της ΑΔΑΕ ώστε να μην πιστοποιηθούν άλλες παρακολουθήσεις μέσω ΕΥΠ, όπως συνέβη άλλωστε, με την περίπτωση του Γιώργου Κύρτσου και του Τάσου Τέλλογλου, το ieidiseis, σήμερα υποστηρίζει σε άρθρο του ότι οι πάροχοι αρνούνται να υπακούσουν στα κελεύσματα του Μεγάρου Μαξίμου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα ο “ΔΒ”, «η εμμονή του Μεγάρου Μαξίμου ακόμη και προπαραμονή των Χριστουγέννων να μπλοκάρει την έρευνα της ΑΔΑΕ στους παρόχους (Cosmote – Vodafone- Wind ) ώστε να μην πιστοποιηθούν οι νόμιμες επισυνδέσεις της ΕΥΠ με τα τηλέφωνα πολιτικών, στρατιωτικών, δημοσιογράφων, καλλιτεχνών, καταδεικνύει όχι μόνο ενοχή αλλά και άγνοια κινδύνου καθώς η δύναμη της εξουσίας είναι εφήμερη.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο τα στελέχη των πολυεθνικών της κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα δεν υπακούουν στα κελεύσματα και τα παράνομα αιτήματα των μανδαρίνων της εξουσίας», αναφέρει το ieidiseis.gr.

«Μπρατάκος ακούει…» αναφέρει με νόημα το άρθρο και συνεχίζει λέγοντας ότι οι επικεφαλής των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας υπακούουν στα ξένα αφεντικά τους, τους νόμους του Κράτους και όχι στις επιθυμίες του παρακράτους.