Newsroom

Newsroom

ΥΠΟΙΚ για ΕΣΠΑ: Δεν περιμέναμε γόνιμη κριτική από τη ΝΔ

«Πυρά» κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκτοξεύει το υπουργείο Οικονομίας, με φόντο το ΕΣΠΑ, σημειώνοντας σε ανακοίνωσή του ότι δεν περίμενε να ακούσει κάποια γόνιμη κριτική ή κάποια νέα ιδέα από τη Ν.Δ.

5890e2d81dc5248f4a8b4781

«Ελπίζουμε πάντως το νέο “αναπτυξιακό” όραμα της Ν.Δ. και η “επιστροφή στην κανονικότητα” που ευαγγελίζεται ο αρχηγός της, να μην περιλαμβάνουν για άλλη μια φορά χαριστικές εντάξεις έργων ύψους 6 δισ. ευρώ στον αναπτυξιακό νόμο χωρίς διασφαλισμένους πόρους για την υλοποίησή τους. Να μη σημαίνουν άλλα 6 δισ. ευρώ υπερδεσμεύσεις στα προγράμματα του ΕΣΠΑ ούτε, τέλος, την παραμονή των εκλογών, εντάξεις έργων σωρηδόν με μηδενικές πιστώσεις, δηλαδή χωρίς διαθέσιμα χρήματα, για την εξυπηρέτηση πελατειακών δικτύων», αναφέρει το υπουργείο Οικονομίας.

«Όταν και αν η Αξιωματική Αντιπολίτευση αποφασίσει να αποκτήσει μια πραγματική αναπτυξιακή πολιτική, σε ρήξη με τις παλαιοκομματικές λογικές του παρελθόντος που οδήγησαν τη χώρα σε αδιέξοδο, είμαστε στη διάθεσή της να την συζητήσουμε», καταλήγει το υπ. Οικονομίας.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…