«Υποχρεωτικότητα» … και στο γιορτινό τραπέζι από τον Οικονόμου-Μόνο εμβολιασμένοι

Ο  Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κούνησε το δάχτυλο...  κάνοντας λόγο για την ατομική ευθύνη που πρέπει να δείξουν οι πολίτες στα ρεβεγιόν ενόψει Χριστουγέννων.

5438160

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, μίλησε στον ΑΝΤ1 σχετικά με τα μέτρα κατά την εορταστική περίοδο και ούτε λίγο ούτε πολύ υποχρεώνει…στο γιορτινό τραπέζι να βρίσκονται μόνο εμβολιασμένοι, παραβλέποντας το γεγονός  ότι πολλοί πολίτες ενώ έχουν προγραμματίσει το ραντεβού τους για την 3η δόση ίσως να μην έχουν προλάβει να την κάνουν. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Οικονόμου ανέφερε:  «έχουμε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο και όσο πιο πολύ το ακολουθήσουμε και εφαρμόσουμε τις οδηγίες, τόσο πιο καλά και με ασφάλεια θα περάσουμε τα Χριστούγεννα. Συστήνουμε σε όλους να κάνουν χρήση του μέτρου για ένα δωρεάν self test, να το κάνουν και οι εμβολιασμένοι για να δουν κι εκείνοι που βρίσκονται».

«Προφανώς οι εμβολιασμένοι θα μπορούν να κινούνται πιο άνετα σε θεματικά πάρκα και άλλους χώρους, για τους οποίους θα υπάρχουν περιορισμοί για τους ανεμβολίαστους», είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, προσθέτοντας ότι «κατά την γνώμη μου, το εμβόλιο είναι απαραίτητο για να βρεθούμε σε οποιοδήποτε οικογενειακό τραπέζι και να προστατεύσουμε όλους εκείνους με τους οποίους θα καθίσουμε μαζί και θα ανταλλάξουμε ευχές».