Υπόδειξη στη ΝΔ από Μαρινάκη για Τατσόπουλο – Δεν κάνει, να διορθωθεί το λάθος

Ο Γιάννης Κουρτάκης και το ενδιαφέρον tweet του

kourtakis

Τον Γιάννη Κουρτάκη τον ξέρετε, έτσι δεν είναι; Είναι ο εκδότης της εφημερίδας “Παραπολιτικά” και “κολλητός” (ορισμένοι θα έλεγαν ακόμα και… “μπροστινός”) του Βαγγέλη Μαρινάκη. Είναι τόσο στενή η σχέση του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, που μπορούμε με ασφάλεια να υποθέσουμε πως όταν κάνει μία υπόδειξη πολιτικού περιεχομένου, είναι σαν να την κάνει την υπόδειξη αυτή ο ίδιος ο εφοπλιστής.

Ο Γιάννης Κουρτάκης, λοιπόν, έκανε ένα πολύ ενδιαφέρον tweet το μεσημέρι της Τετάρτης, στέλνοντας μήνυμα στη Νέα Δημοκρατία κατά της ένταξης του Πέτρου Τατσόπουλου στα ψηφοδέλτιά της στις επόμενες εθνικές εκλογές. Θα ήταν ένα ακόμα tweet από τα χιλιάδες που γράφτηκαν από χρήστες του Twitter για την επιλογή αυτή της ΝΔ (τα περισσότερα σαρκαστικά, άλλα απαξιωτικά και ελάχιστα θετικά), αν δεν είχε τον χαρακτήρα της υπόδειξης. Ο Γιάννης Κουρτάκης δε φαίνεται απλά να λέει τη γνώμη του για την ένταξη του Πέτρου Τατσόπουλου στη ΝΔ, αλλά να υποδεικνύει στην ηγεσία του κόμματος ότι πρέπει να αλλάξει γνώμη και να “διορθώσει” την απόφασή της.

“Ο Πέτρος Τατσόπουλος έχει γράψει και έχει πει (σχεδόν) τα πάντα. Στην ελληνική κεντροδεξιά δεν προσθέτει απολύτως τίποτα. Όσο πιο σύντομα διορθωθεί το λάθος, τόσο μικρότερη θα είναι η ζημιά. Δεν πρόκειται να χωνέψει η ΝΔ, αυτήν την επιλογή”, αναφέρει στην ανάρτησή του ο Γιάννης Κουρτάκης. Και αν διαβάσει κανείς πίσω από τις λέξεις, αυτό που ουσιαστικά λέει είναι ότι ο Πέτρος Τατσόπουλος… παραείναι φιλελεύθερος για τη Νέα Δημοκρατία, έτσι όπως έχει εξελιχθεί.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν η ηγεσία της ΝΔ θα αγνοήσει αυτήν τη σαφή μαρινακική υπόδειξη, ή αν θα συμμορφωθεί με αυτήν και θα “διορθώσει” το “λάθος” της…

Μελέτη: Μήπως τα ακραία σχόλια εναντίον της έρχονται από τη ΝΔ; – Οι αναρτήσεις της Λίνας Κλείτου

InCollage 20240419 160043944

Μελέτη: Μήπως τα ακραία σχόλια εναντίον της έρχονται από τη ΝΔ; – Οι αναρτήσεις της Λίνας Κλείτου

«Mε την όψιμη μεταγραφή με τις άλλοτε βαρύνουσες πολιτικές δηλώσεις για το πώς τρώει φαλλούς…

Σάμος: Τρόμος στο νησί καθώς έσπασε ρήγμα που δεν είχε σπάσει το 2020 – Σύσταση να αποφεύγονται κτίρια με βλάβες (Video)

image 1 1

Σάμος: Τρόμος στο νησί καθώς έσπασε ρήγμα που δεν είχε σπάσει το 2020 – Σύσταση να αποφεύγονται κτίρια με βλάβες (Video)

Σύμφωνα με την ΕΡΤ δεν έχει αναφερθεί καμία ζημιά σε κτίρια του νησιού, ενώ, όπως…