Υποβιβάστηκε μετά από 29 χρόνια η Άστον Βίλα

Με ένα ακόμη γκολ από το παιδί-θαύμα Μάρκους Ράσφορντ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 1-0 της Άστον Βίλα και την έστειλε στην δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας μετά από 29 χρόνια παραμονής στην Premier League

571283811dc5240e4f8b4970

Η φετινή χρονιά θα είναι σίγουρα ιστορική για το αγγλικό ποδόσφαιρο. Εκτός από την μεγάλη πιθανότητα να κατακτήσει το πρωτάθλημα Αγγλίας η Λέστερ, το 2016 σήμανε τον υποβιβασμό της Άστον Βίλα κάτι που δεν είχε συμβεί από το 1987. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε στο Όλντ Τράφορντ με 1-0 και αφού έστειλε την αντίπαλό της στην δεύτερη κατηγορία, από την διατήρησε ζωντανές τις πιθανότητές της για την κατάληψη της 4ης θέσης στο πρωτάθλημα.

Μεγάλη νίκη πέτυχε και η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία επικράτησε με σκορ 0-3 στην έδρα της Τσέλσι με χατ τρικ του Αγουέρο.

Τις ελπίδες της για σωτηρία αναπτέρωσε η Νιουκάστλ, η οποία στον πρώτο αγώνα με τον Ράφα Μπενίτεθ στον πάγκο, επικράτησε με 3-0 της Σουόνσι και βρίσκεται πλέον μόλις 1 βαθμό πίσω από την Νόριτς που είναι πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού με έναν αγώνα περισσότερο.

Στους υπόλοιπους αγώνες, Έβερτον και Σαουθάμπτον ήρθαν ισόπαλες με 1-1, ενώ η Γουότφορντ επικράτησε της Γουέστ Μπρομ με 0-1 εκτός έδρας.

Την Κυριακή, η Λέστερ υποδέχεται στις 15:30 την Γουέστ Χαμ θέλοντας να κάνει ένα ακόμα βήμα για τον τίτλο, ενώ η Λίβερπουλ την ίδια ώρα δοκιμάζεται στην έδρα της Μπόρνμουθ. Η Άρσεναλ θα υποδεχτεί την Κρίσταλ Πάλας και την Δευτέρα η αγωνιστική ολοκληρώνεται με τον αγώνα Στόουκ-Τότεναμ. 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…