Υπό την παρακολούθηση της ΕΥΠ, ακόμη και το πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο των Βλάχων (Video)

Ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Βασίλης Νιτσιάκος, έκανε λόγο για παρουσία ανθρώπων της ΕΥΠ στην αίθουσα, καλώντας τους να αποχωρήσουν την ώρα που ορισμένοι από τους παραβρισκόμενους φώναζαν «ντροπή»

Φαίνεται πως το σκάνδαλο παρακολουθήσεων δεν περιορίζεται μόνο στα μέλη του υπουργικού συμβουλίου, καθώς την στενή παρακολούθηση του 1ο Πανελλήνιου Επιστημονικού Συνεδρίου από την ΕΥΠ που οργάνωση η Επιστημονική Εταιρεία Μελέτης του Πολιτισμού των Βλάχων, κατήγγειλε ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Βασίλης Νιτσιάκος.

Το συνέδριο με θέμα «Οι Βλάχοι της Ελλάδας, Ταυτότητα και Ετερότητες στον χώρο και τον χρόνο» περιελάμβανε πλήθος εισηγήσεων από επιστήμονες που ασχολούνται με τον χώρο του βλάχικου πολιτισμού ενώ οι εργασίες του μεταδιδόταν ζωντανά στο YouTube και τα κοινωνικά δίκτυα.

Από το βήμα του συνεδρίου και κλείνοντας τις εργασίες ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Βασίλης Νιτσιάκος, έκανε λόγο για παρουσία ανθρώπων της ΕΥΠ στην αίθουσα, καλώντας τους να αποχωρήσουν την ώρα που ορισμένοι από τους παραβρισκόμενους φώναζαν «ντροπή».

«Εδώ υπάρχουν και άνθρωποι της ΕΥΠ και θα τα ακούσουν. Εμείς βγάλαμε live streming αλλά η ΕΥΠ έστειλε εδώ ανθρώπους που τους πληρώνουμε ως φορολογούμενοι ενώ θα μπορούσαν να είναι στο σπίτι τους και να ακούνε… Ο κύριος της ΕΥΠ που είναι εδώ ας σηκωθεί να φύγει τώρα. … Να φύγει ο κύριος… Είναι και βλάχικης καταγωγής… Να σηκωθεί να φύγει. Είναι ντροπή. Γι’ αυτό σας πληρώνουμε, για να έρχεστε να μας παρακολουθείτε σε ένα πρόγραμμα που είναι live streaming.

Ζούμε σε αστική δημοκρατία, σε φιλελεύθερο σύστημα Δεν μπορεί ο κύριος αυτός να είναι εδώ και να παρακολουθεί και τα πηγαδάκια. Θα το ακούσει το πανελλήνιο αυτό το πράγμα», ανέφερε ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Δείτε το βίντεο:

Εργαζόμενοι στον χώρο των τεχνών: Λήγουν την κατάληψη στο ΡΕΞ – Συνεχίζουν τον αγώνα

Εργαζόμενοι στον χώρο των τεχνών: Λήγουν την κατάληψη στο ΡΕΞ – Συνεχίζουν τον αγώνα

Η ακριβής ώρα, ημέρα εξόδου θα ανακοινωθεί σύντομα, ενώ καλούν σε συμμετοχή στις δράσεις των…