Newsroom

Newsroom

Υπό διάλυση ο Παναθηναϊκός

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού, μετά την ολοκλήρωση του διοικητικού συμβουλίου. Μετά την παραίτηση του…

pao

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού, μετά την ολοκλήρωση του διοικητικού συμβουλίου. Μετά την παραίτηση του Δημήτρη Γόντικα και όλου το ΔΣ, ο Ανδρέας Βγενόπουλος ζήτησε την επιστροφή των 1.7 εκατομμυρίων ευρώ που διέθεσε στην ΑΜΚ ενώ ο Λεωνίδας Πολέμης ενημέρωσε ότι ο πατέρας του Αδαμάντιος, αποσύρει το άτοκο δάνειο των 750.000 ευρώ.
Κατά την έξοδό του από το ΔΣ, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος κατηγόρησε όσους παραιτήθηκαν και όσους ζήτησαν πίσω τα λεφτά τους, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Βλέπω ότι ο Παναθηναϊκός πάει για διάλυση. Μεγάλη κουβέντα, αλλά αληθινή. Δεν μπορεί κάποιοι που θέλουν να λένε ότι είναι καλοί Παναθηναϊκοί να θέλουν να πάρουν τα λεφτά τους πίσω και άλλοι να παραιτούνται».Ο κ. Γιαννακόπουλος έκανε λόγο επίσης για ποντίκια που φεύγουν από το καράβι που βουλιάζει.
O Δημήτρης Γόντικας δήλωσε μετά τις δραματικές εξελίξεις:

«Κάναμε μεγάλη προσπάθεια αλλά πλέον δεν υπάρχουν τα ελάχιστα εχέγγυα για να δουλέψουμε. Με αυτές τις εξελίξεις δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους στάθηκαν δίπλα μας αυτό το διάστημα, την ομάδα και τον προπονητή που κράτησαν την ομάδα όρθια. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, παραιτούμαστε για να ευαισθητοποιηθούν οι ιδιοκτήτες. Ελπίζω ο Παναθηναϊκός να βρει τον δρόμο του. Οι εξελίξεις θα τρέξουν στις 18 Απριλίου. Τότε θα γίνει, όπως αποφασίστηκε ομόφωνα, νέα Γενική Συνέλευση για την εκλογή νέου ΔΣ. Είναι προφανείς οι λόγοι που δεν μπορούμε να συνεχίσουμε», είπε αρχικά ο μέχρι σήμερα πρόεδρος του Παναθηναϊκού.

Για το θέμα της αδειοδότησης από την UEFA ο κ. Γόντικας, τόνισε: «Έχουν δρομολογηθεί κινήσεις και θα γίνει κάποια προσπάθεια. Εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια, πλέον απευθυνθείτε στους μετόχους. Το τελευταίο που μπορώ να σας πω ως πρόεδρος είναι ότι θα πάω να μεταφέρω στους παίκτες της εξελίξεις. Εμείς πλέον δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Απευθυνθείτε στους μετόχους».

Σε περίπτωση που δεν πάρει αδειοδότηση από την ΕΠΟ, η ομάδα κινδυνεύει να χάσει 13 ποδοσφαιριστές βάσει των νέων δεδομένων μετά την απόφαση του Δ.Σ. της Super League. Σύμφωνα με την απόφαση, όποιοα ομάδα δεν πάρει το πιστοποιητικό συμμετοχής, δε θα υποβιβαστεί κατηγορία αλλά θα του απαγορευτούν οι μεταγραφές και οι ανανεώσεις συμβολαίων για ένα χρόνο. Πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορεί να αγωνιστεί την επόμενη σεζόν μόνο με Έλληνες παίκτες ή γηγενείς ως 22 ετών.

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…