Ξύπνησε ο εργολάβος μέσα της

Η Φώφη Γεννηματά αντί να μιλήσει με πολιτικούς όρους για την Κεντροαριστερά εξαπέλυσε επίθεση στο πρωθυπουργό για το άρθρο του για τον Ανδρέα Παπανδρέου, στην εφημερίδα Documento, διεκδικώντας εργολαβία ακόμη και για το ποιός θα γράφει για τον Αντρέα.

«Το έξυπνο πουλί πιάνεται από τη μύτη»- πόσο μάλλον το λιγότερο έξυπνο. «Όποιος σκάβει το λάκκο του άλλου πέφτει ο ίδιος μέσα». Αν θέλουμε παροιμίες για τους χειρισμούς της Φώφης Γεννηματά στο ΠΑΣΟΚ θα βρούμε άφθονες.

Προσπαθώντας να εξουδετερώσει όσους θεωρεί αντίπαλους της οδηγείται η ίδια σε αδιέξοδο. Έτσι εξηγείτε και η απάντηση της στο άρθρο του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στην εφημερίδα Documεnto για τον Ανδρέα Παπανδρέου. Όταν η ίδια έχει …παραβιάσει εξ ολοκλήρου,το ΠΑΣΟΚ ορίζοντας τη σύνθεση που τη βολεύει- και έχει δημιουργήσει όρους διάσπασης, τώρα επιτέθηκε και στον πρωθυπουργό θεωρώντας ότι προσβάλει τον ιστορικό ηγέτη του κόμματος. Ιδού η απάντηση της κ. Γεννηματά:

«Η προσπάθεια του κ. Τσίπρα να εμφανιστεί ως ο νέος Ανδρέας Παπανδρέου, δεν είναι απλά αλαζονική και κωμική, είναι Ύβρις», τονίζει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Η κ. Γεννηματά υπογραμμίζει: «Ο άνθρωπος που αλυσόδεσε την χώρα, που εκχώρησε τον εθνικό πλούτο, που υπονομεύει τους θεσμούς και διχάζει συνειδητά τους Έλληνες, ο λαθρέμπορος ελπίδας, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον μεγάλο ηγέτη των αξιών, τον άνθρωπο που έφερε την εθνική συμφιλίωση και έκανε το αίτημα της Αλλαγής πράξη».

Καταλήγει λέγοντας ότι «ο πανικός του κ. Τσίπρα μπροστά στην αναγέννηση της μεγάλης Κεντροαριστεράς, τον οδηγεί στο να εκτίθεται περισσότερο. Την λαϊκή καταδίκη όμως δεν θα την γλυτώσει».

Μάλλον δεν αντιλαμβάνεται η κ. Γεννηματά ότι από τη στιγμή που θα πάψει να υπάρχει ΠΑΣΟΚ, θα πάψει και να έχει νόημα η παρουσία της;

Φλαμπουράρης: Η κ. Γεννηματά έχει άγχος

Η απάντηση της κ. Γεννηματά «κρύβει άγχος και θα μπορούσε να μην είναι υβριστική»δήλωσε στον Σκάι ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, ενω στη συνέχεια επιχείρησε να εξηγήσει την κίνηση του πρωθυπουργού.

«Είναι θεμιτό ο ΣΥΡΙΖΑ να απευθύνεται στην πλειοψηφία του λαού. Στόχος του είναι να προσελκύσει όλον τον κόσμο που συμφωνεί ή περίπου συμφωνεί με την πολιτική του Τσίπρα» είπε ο υπουργός Επικρατείας.

Όσο για τη χρονική συγκυρία που συνέβη αυτό ο κ. Φλαμπουράρης απλά σχολίασε ότι «έτυχε να συμβεί στις 3 του Σεπτέμβρη» λέγοντας ότι «όταν ο Ανδρέας επέλεξε την 3η του Σεπτέμβρη, τότε κανείς δεν τον είπε σφετεριστή και κλέφτη».

Βούτσης: Να ανακόψουμε τη διαρροή από τον ΣΥΡΙΖΑ σε άλλα κόμματα και την αποχή

Βούτσης: Να ανακόψουμε τη διαρροή από τον ΣΥΡΙΖΑ σε άλλα κόμματα και την αποχή

«Έχουμε πλέον ξεκινήσει μια προσπάθεια ευρύτερη για αυτό που λέω εγώ ανασύνθεση του προοδευτικού πολιτικού…

Συγκλονίζει η αποκάλυψη της κόρης του Πασχάλη Τερζή: «Τρία χρόνια πριν διαγνώστηκα με όγκο στο νωτιαίο μυελό»

Συγκλονίζει η αποκάλυψη της κόρης του Πασχάλη Τερζή: «Τρία χρόνια πριν διαγνώστηκα με όγκο στο νωτιαίο μυελό»

Μια εκ βαθέων εξομολόγηση έκανε η Γιάννα Τερζή το βράδυ της Παρασκευής μέσα από το…

Υπόθεση Κοκλώνη: Τι συμβαίνει με την έρευνα της Εισαγγελίας Οικονομικού Εγκλήματος;

Υπόθεση Κοκλώνη: Τι συμβαίνει με την έρευνα της Εισαγγελίας Οικονομικού Εγκλήματος;

Aν και έχουν περάσει τόσοι μήνες οι έρευνες συνεχίζονται δίχως αποτέλεσμα, κάτι που εγείρει ερωτήματα για…