Υπήρξε μυστική συνάντηση Καραμανλή – Παυλόπουλου για το θέμα της Προεδρίας;

Σύμφωνα με πληροφορίες των Νέων, ο Προκόπης Παυλόπουλος επισκέφτηκε τον πρώην πρωθυπουργό υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας για να συζητήσουν το ζήτημα της εκλογής νέου ΠτΔ.

Για μυστική συνάντηση που φέρεται να είχε  Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος με τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, κάνει  λόγο η στήλη «Στίγμα» στα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο». Η συνάντηση, σύμφωνα με το δημοσίευμα, έγινε στο γραφείο του Κώστα Καραμανλή υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας

Σύμφωνα με το δημοσίευμα «η συνάντηση έγινε μεν απομεσήμερο, αλλά έγινε με τρόπο τέτοιον ώστε να κρατηθεί μυστική και να μη διαρρεύσει».

Όπως αναφέρεται, την Τρίτη 26 Νοεμβρίου, δύο αυτοκίνητα, ένα επίσημο και ένα Skoda συνοδευτικό, σταμάτησαν έξω από το επί της οδού Παναγή Κυριακού ισόγειο γραφείο του Κώστα Καραμανλή. Από το «επίσημο» μαύρο πετάχτηκε με γρήγορες κινήσεις ο Προκόπης Παυλόπουλος και μπήκε στο κτήριο ώστε να αποφύγει τα αδιάκριτα βλέμματα. 

Τι μπορεί να συζήτησαν Καραμανλής – Παυλόπουλος

Η συνάντηση δεν ανακοινώθηκε και φυσικά δεν έγινε γνωστό το τι συζητήθηκε. Θεωρείται πάντως βέβαιο ότι στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε το ποιο θα είναι το πρόσωπο που θα προτείνει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Άγνωστο πάντως παραμένει αν ο Προκόπης Παυλόπουλος ζήτησε την στήριξη Καραμανλή για μια ενδεχόμενη νέα θητεία στην Προεδρία ή αν συζητήθηκε και η πιθανότητα να προταθεί ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Κώστας Καραμανλής για Πρόεδρος.

Φρίκη στην Αίγυπτο: Δικάζεται η μητέρα που αποκεφάλισε τον 5χρονο γιο της και έπειτα έφαγε το κεφάλι του

Φρίκη στην Αίγυπτο: Δικάζεται η μητέρα που αποκεφάλισε τον 5χρονο γιο της και έπειτα έφαγε το κεφάλι του

Η 29χρονη Χασσάν είχε παραληρηματικές ιδέες ότι οι συγγενείς της έκαναν μάγια στον γιο της.

Μαίρη Χρονοπούλου: Το σοβαρό ατύχημα που την οδήγησε στην εντατική – Ιδιαίτερα κρίσιμες στιγμές (Video)

Μαίρη Χρονοπούλου: Το σοβαρό ατύχημα που την οδήγησε στην εντατική – Ιδιαίτερα κρίσιμες στιγμές (Video)

Η γυναίκα μπήκε στο σπίτι και το πρώτο πράγμα που αντίκρισε, ήταν η ηθοποιός στο…