Αν υπήρχαν κανάλια στα χρόνια του Ιησού

Αν υπήρχαν κανάλια στα χρόνια του Ιησού, η ιστορία θα είχε γραφτεί διαφορετικά και όλα όσα αποτελούν σήμερα τις Ευαγγελικές αλήθειες του Χριστιανισμού θα είχαν καταπέσει.

χριστος Medium

Γιατί δεν μπορεί, όλο και κάποια ενημερωτική εκπομπή θα μας αποκάλυπτε την ιστορική «εξαπάτηση» μέσα από τα λόγια κάποιου ή κάποιας  των «Αρίστων» (με σπουδές στην μητρόπολη Ρώμη) που θα αναρωτιόταν:
“Ακούω συνέχεια «ο μοναδικός αληθινός Θεός», «ο μονογενής υιός του Πατρός» και αναρωτιέμαι για ποια ιστορία μιλάμε; Ποιος έγραψε αυτή την ιστορία; Την έγραψαν αυτοί που η απώλεια του αισθήματος της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας είναι αντίστοιχη με την απώλεια ενός ανθρώπου;”

Αν υπήρχαν κανάλια στα χρόνια του Ιησού, τα τσακάλια της τηλεόρασης που ασχολούνται με τα διεθνή θέματα και το διπλωματικό ρεπορτάζ, με συνεχείς αποκαλύψεις, θα μας ενημέρωναν για την μεγάλη συνωμοσία του Σιωνισμού που με το σχέδιο «Ναζωραίος» σκοπό έχει την εξάπλωση και κατάληψη όλου του κόσμου από τους Εβραίους.

Με συνεχείς συνδέσεις (έστω και μέσω Skype) και με συριστική φωνή θα έριχναν φως στην στημένη υπόθεση του «δήθεν» πτωχού και άσημου «προφήτη» που επιλέχτηκε για να εξυπηρετήσει τα τεράστια συμφέροντα εξάπλωσης του Εβραϊκού λόμπι στα πέρατα της γης.

Αν υπήρχαν κανάλια στα χρόνια του Ιησού, η διακήρυξη του ότι είναι ο αναμενόμενος «Μεσσίας» (στα Εβραϊκά Μασίαχ) που σημαίνει «χρισμένος» από την ελληνική λέξη «χρίσμα» -εξ ου και ο ελληνικός τίτλος «Χριστός»- θα είχε επισύρει σοβαρές ποινικές κατηγορίες από τους Εισαγγελείς των τηλεπαραθύρων.
Και τι δεν θα είχαν καταλογίσει στον «Εβραίο ψευτοπροφήτη»: Ψευδής δήλωση που εγκυμονεί κινδύνους για το δημόσιο συμφέρον, διασπορά ψευδών ειδήσεων και εξαπάτηση κατ’ επάγγελμα, παράσταση εν γνώσει του ψευδών γεγονότων ως αληθινών, διακεκριμένη απάτη με σκοπό τον προσπορισμό κέρδους, αντιποίηση επαγγέλματος, ακόμα και ηθική αυτουργία στην διάπραξη του…. προπατορικού αμαρτήματος.

Αν υπήρχαν κανάλια στα χρόνια του Ιησού, οι θεματοφύλακες της εθνικής καθαρότητας θα έσκουζαν στο γυαλί ότι η μετακίνηση του Ιωσήφ και της Μαρίας από την Ναζαρέτ στην Βηθλεέμ είναι καραμπινάτη περίπτωση «λαθρομετανάστευσης», αφού με το πρόσχημα της απογραφής προσπάθησαν να πάρουν νομιμοποιητικά έγραφα παραμονής σε άλλη επαρχία της Αυτοκρατορίας. Ότι, χωρίς χαρτιά και λεφτά, δεν μπορούσαν να μείνουν στο πανδοχείο και έκαναν κατάληψη στο στάβλο, και ότι ο Χριστός γεννήθηκε εκτός γάμου επειδή η Μαρία αναφέρεται μνηστή και όχι σύζυγος του Ιωσήφ.

Αν υπήρχαν κανάλια στα χρόνια του Ιησού, η ζωή του θα χαρακτηριζόταν  επιεικώς περιθωριακή και αντικοινωνική αφού βρίθει από παρέες με πόρνες και παραβατικούς, η διδασκαλία του θα αποτελούσε υποκίνηση σε εξέγερση απέναντι στην νόμιμη εξουσία και άμεσος κίνδυνος για την δημόσια γαλήνη και τάξη και οι μαθητές του θα αποκαλούνταν «γνωστοί και σεσημασμένοι μπαχαλάκηδες και αναρχοαυτόνομοι».

Αν υπήρχαν κανάλια στα χρόνια του Ιησού, τα δελτία ειδήσεων θα πρόβαλαν την εκδίωξη των εμπόρων από τον Ναό ως «η ανομία καταστρέφει την υγιή επιχειρηματικότητα», η σύλληψη στο όρος των Ελαιών ως «εξάρθρωση γιάφκας πριν το τρομοκρατικό χτύπημα», η απολογία στην δίκη “του Υιού του Ανθρώπου” ως «αυθόρμητη ομολογία ενοχής», η καταδίκη σε Σταύρωση ως «απόδοση δικαιοσύνης» και η απελευθέρωση του Βαραββά ως «εφαρμογή της λαϊκής βούλησης».

Σήμερα που υπάρχουν κανάλια δεν θα ακούσεις πουθενά τα λόγια του Μαχάτμα Γκάντι:

Μ’ αρέσει ο Χριστός σας. Δεν μ’ αρέσουν οι χριστιανοί σας. Οι χριστιανοί σας είναι τόσο διαφορετικοί από τον Χριστό.”

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Μαρίνα Σάττι: Αποστομωτική απάντηση σε όσους απορούν, πώς θα τραγουδήσει τις ψηλές νότες στο «Ζάρι» (Video)

marina satti

Μαρίνα Σάττι: Αποστομωτική απάντηση σε όσους απορούν, πώς θα τραγουδήσει τις ψηλές νότες στο «Ζάρι» (Video)

Τραγούδησε ζωντανά την εισαγωγή του κομματιού και έγινε viral στο TikTok.

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…