Newsroom

Newsroom

Yπέροχο βίντεο – Ο κορυφαίος μουσικός Yo-Yo Ma παίζει τσέλο στο δάσος

O 66χρονος τσελίστας Yo-Yo Ma διαθέτει 90 άλμπουμ στο ενεργητικό του και 16 βραβεία Grammy.

tselo

Στη φήμη του συνέβαλε και η συμμετοχή του σε σάουντρακ γνωστών ταινιών όπως «Η Τριλογία του Δολαρίου», «Κάποτε στην Αμερική», «Οι Αδιάφθοροι», «Τίγρης και Δράκος», «Αναμνήσεις μιας γκέισας», «Επτά χρόνια στο Θιβέτ», «Η Αποστολή»

Ο κορυφαίος τσελίστας έπαιξε μουσική μαζί με τα πουλιά στο πλαίσιο της δράσης “The Birdsong Project”, ένα εγχείρημα που οργανώνει η Audubon Society για να γιορτάσει “τη χαρά και τα μυστήρια του κελαηδήματος” μέσω εικαστικών, ποιητικών και μουσικών δρώμενων. Xωρίς πουλιά θα ήταν ένα κόσμος χωρίς ελευθερία και πέταγμα και τραγούδι.

Πριν λίγο καιρό, στο πλαίσιο του εγχειρήματος, ηχογραφήθηκε η σύνθεση «In The Gale (Στη Θύελλα)» της βραβευμένης με Grammy Βρετανής συνθέτριας Anna Clyne, η οποία συνδυάζει τον φημισμένο Αμερικανό τσελίστα Υο-Υο Ma με κελαηδήματα πουλιών.

“Πιστεύουμε ότι τα πτηνά – ανεξάρτητα με το αν πετούν ή όχι – είναι πολύτιμα και πηγή έμπνευσης και σημαντικά για τον κόσμο μας. Πιστεύουμε ότι ένας κόσμος χωρίς πουλιά θα ήταν ένας κόσμος χωρίς ελευθερία και πέταγμα και τραγούδι. Τα πουλιά έχουν σημασία. Κινδυνεύουν. Και χρειάζονται τη βοήθειά μας” σημειώνει για το όραμά της στον επίσημο ιστότοπο η Audubon Society.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…