Υπέρ των πλειστηριασμών και πρώτης κατοικίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης (video)

“Ας ξεκινήσουν οι Τράπεζες με τα ακίνητα μεγαλύτερης αξίας, Αυτό από μόνο του θα λειτουργήσει αποτρεπτικά για τους Στρατηγικούς κακοπληρωτές“,…

Ας ξεκινήσουν οι Τράπεζες με τα ακίνητα μεγαλύτερης αξίας, Αυτό από μόνο του θα λειτουργήσει αποτρεπτικά για τους Στρατηγικούς κακοπληρωτές“, δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα του 28ου Ετήσιου Συνεδρίου του Ελληνοαμερικανού επιμελητηρίου.

Ο πρόεδρος της ΝΔ κάλεσε την κυβέρνηση “να εξασφαλίσει ότι οι πλειστηριασμοί θα ξεκινήσουν από τις βίλες στην Μύκονο και τα εξοχικά των πολλών εκατομμυρίων“. 

Όπως παρατηρούμε ο Κυριάκος Μητσοτάκης χρησιμοποιεί πολύ προσεκτικά και εις διπλούν, τη φράσηας ξεκινήσουν“, μιλώντας για τις βίλες των πλουσίων. Αυτό που δε λέει, αλλά εννοεί ξεκάθαρα, είναι το που πρέπει να… τελειώσουν. Δεν είναι βέβαια κάτι που χρειάζεται και πολύ φαντασία.

Άλλωστε και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης είχε δηλώσει πρόσφατα πως οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας είναι απαραίτητοι για την οικονομία του καπιταλιστικού συστήματος

Ενώ και ο Μάκης Βορίδης έχει εκφραστεί θετικά για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας ακόμα και φτωχών ανθρώπων.