Υπέρ του Μπαλάσκα ο Γεωργιάδης

«Πολύ υπερβολική» χαρακτήρισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδ. Γεωργιάδης την απόφαση της ΕΛ.ΑΣ να θέσει σε διαθεσιμότητα τον «συνδικαλιστή» αστυνομικό Σταύρο Μπαλάσκα για τις ανεκδιήγητες δηλώσεις που έκανε για τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά και για την οποία είχε διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση. 

5202886

Μιλώντας στον του ΑΝΤ1, ο Γεωργιάδης σχολίασε τη συγκεκριμένη απόφαση και δήλωσε: «Παρακολουθώ όλο αυτό που έγινε με τον Μπαλάσκα και δεν μου άρεσε καθόλου. Η απόφαση ήταν πολύ υπερβολική», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Μπαλάσκας μιλώντας στο Mega, είχε χαρακτηρίσει «βλάκα» τον 32χρονο πιλότο και είχε υποστηρίξει πως αν είχε λειτουργήσει διαφορετικά, μετά από το έγκλημα, θα είχε εντελώς διαφορετική αντιμετώπιση! «Είναι βλάκας. Γιατί εκείνη τη στιγμή που σκότωσε τη γυναίκα του, εάν έπαιρνε τηλέφωνο την αστυνομία δεν θα πήγαινε ούτε τέσσερα χρόνια φυλακή. Τώρα θα σαπίσει στη φυλακή. Έκανε όλη τη σκηνοθεσία, σκότωσε το σκυλί του, προσπάθησε να μπερδέψει, έβγαλε κάρτες από κάμερα. Τώρα τελείωσε. (…) Θα πήγαινε εν βρασμώ ψυχής σε ενδοοικοκεγειακό καυγά, ”Χωρίς να το θέλω, εκείνη τη στιγμή”, πρώην έντιμος βίος. Θα πήγαινε 5-6 χρόνια φυλακή; Είναι νέο παιδί. Τώρα πόσα θα πάει. Τώρα δεν έχει κανένα ελαφρυντικό».», είχε δηλώσει ο Μπαλάσκας.

Για αυτές τις απαράδεκτες και επικίνδυνες δηλώσεις τέθηκε σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός Μπαλάσκας. Γιατί έδινε …«οδηγίες» σε υποψήφιους δολοφόνους πώς να εξασφαλίσουν ελαφρυντικά. 

Αλλά του Αδ. Γεωργιάδη η απόφαση του φάνηκε …«πολύ υπερβολική». «Κατανοούμε» τον υπουργό. «Κατανοούμε» την ανάγκη του να αναλάβει οικειοθελώς «συνήγορος υπεράσπισης» του Μπαλάσκα. Γιατί; Ο Μπαλάσκας έχει σταθεί τόσες φορές στο πλευρό της κυβέρνησης. Πότε; Όταν καταδικάζει κάθε κινητοποίηση εργαζομένων. Όταν καλύπτει ως …συνδικαλιστικής πλήρως την κρατική βία και στην αστυνομική αυθαιρεσία. Όταν ρίχνει με τους τόνους «λάσπη» σε διαδηλωτές, απεργούς, εργαζόμενους. Τόσες φόρες «πλάτη» έχει βάλει για να βγάλει «λάδι» κυβερνώντες,  υπουργούς, μπάτσους των δυνάμεων καταστολής. «Πολύτιμες» οι υπηρεσίες  του Μπαλάσκα για το σύστημα και για την κυβέρνηση του κυρίου Γεωργιάδη λοιπόν…

Γι’ όλους αυτούς τους λόγους θεωρούμε (δεν είμαστε και μέσα στο μυαλό του Γεωργιάδη) ο υπουργός αποφάσισε να στηρίξει τον «συνδικαλιστή» αστυνομικό.

Υπάρχει και η συστημική «αλληλεγγύη» για όσους δεν κατανοούν ή όπως λέει και ο λαός μας: «Κόρακας κοράκου μάτι δεν βάζει»… 

(Με πληροφορίες από imerodromo)
 

Δείχνει σημάδια έπαρσης ο Αυτιάς: «Η μέτρηση δείχνει ότι είμαι πρώτος στις καρδιές του κόσμου» (video)

autias koinonia

Δείχνει σημάδια έπαρσης ο Αυτιάς: «Η μέτρηση δείχνει ότι είμαι πρώτος στις καρδιές του κόσμου» (video)

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ πορεύεται με... σιγουριά μετά την χθεσινή δημοσκόπηση και δείχνει την…

Το ξέσπασμα του Γιάννη Καλλιάνου: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν ακριβά» (video)

καλλιανος

Το ξέσπασμα του Γιάννη Καλλιάνου: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν ακριβά» (video)

Ο γνωστός μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Καλλιάνος βιώνει τον δικό του «Γολγοθά»…