Υπέρ ενός κυβερνητικού συνασπισμού ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ ο Πανούσης

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη τάχθηκε υπέρ μιας κυβέρνησης συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ, προτείνοντας την μετατόπιση των δύο κομμάτων προς το κέντρο για να μπορέσουν να... συναντηθούν σε ένα κυβερνητικό συνασπισμό, ο οποίος θα λύσει τα προβλήματα των μνημονίων και του κράτους.

panousis 7

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη τάχθηκε υπέρ μιας κυβέρνησης συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ, προτείνοντας την μετατόπιση των δύο κομμάτων προς το κέντρο για να μπορέσουν να… συναντηθούν σε ένα κυβερνητικό συνασπισμό, ο οποίος θα λύσει τα προβλήματα των μνημονίων και του κράτους.

«Να το αντέξει (ο ΣΥΡΙΖΑ να αντέξει να κάνει κυβέρνηση με τη Ν.Δ.). Αν η Ν.Δ. πάει λίγο πιο κεντροδεξιά και ο ΣΥΡΙΖΑ λίγο πιο κεντροαριστερά, να συναντηθούν και για τρία – τέσσερα χρόνια να λύσουν τα προβλήματα των μνημονίων και του κράτους, μετά έχουν 100 χρόνια να μαλώνουν, αλλά η ιστορία θα τους γράψει ως σωτήρες αν κάνουν αυτή τη δουλειά» δήλωσε στο Βήμα FM. 

Σύμφωνα με τον κ. Πανούση, ο λαός θα μοιράσει τις ψήφους και θα δώσει τη δυνατότητα ενός μεγάλου συνασπισμού, γιατί αυτό πρέπει να γίνει.

Για τον Φώτη Κουβέλη είπε πως «θα ήταν θανάσιμο λάθος να είναι στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Θα ήταν θανάσιμο λάθος για την υστεροφημία του».