Newsroom

Newsroom

Υπάρχει χέρι στο γκολ του Ιντέγιε στη νίκη του Ολυμπιακού στη Βέροια; Η αμφισβητούμενη φάση και η εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Ντουρμάζ (β

Ο Μάρκο Σίλβα έδωσε φανέλα βασικού στους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο ματς κόντρα στον Ατρόμητο την προηγούμενη αγωνιστική. Από την άλλη…

download 0

Ο Μάρκο Σίλβα έδωσε φανέλα βασικού στους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο ματς κόντρα στον Ατρόμητο την προηγούμενη αγωνιστική. Από την άλλη ο Γιώργος Γεωργιάδης επέλεξε ένα επιθετικογενές 4-3-3, με τους ταχύτατους Αμντούν και Μαγέφσκι στα άκρα.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι μόλις στο 5ο λεπτό. Ο Μαγέφσκι έκανε την παράλληλη σέντρα από τα δεξιά, ο Καϊκούτ εκτέλεσε στην κίνηση και ο Ρομπέρτο εκτινάχθηκε στην δεξιά του γωνία και έδιωξε τη μπάλα. Ο Ολυμπιακός απάντησε με δύο εκτελέσεις φάουλ του Φορτούνη στο 11′ και στο 13′, όμως ο Λόπεθ φώναξε παρών. Η Βέροια έδινε χώρο στους “ερυθρόλευκους” και έφευγε γρήγορα στις αντεπιθέσεις. Από μια τέτοια λίγο έλειψε να έρθει το γκολ στο 28′ όμως το σουτ του Ναζλίδη δεν ήταν καλό.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Σίλβα πέρασε στο ματς τον Ερνάνι αντί του Πάρντο. Μια αλλαγή που έμελλε να τον δικαιώσει λίγα λεπτά αργότερα. Στο 55′ ο ακραίος του Ολυμπιακού έκανε το παράλληλο γύρισμα, ο Λόπεθ πήγε να διώξει όμως έστειλε τη μπάλα πάνω στον Ιντέγε κι αυτή κατέληξε στα δίχτυα. Παρά τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για χέρι, το γκολ μέτρησε κανονικά.

Δείτε το βίντεο για να σχηματίσετε τη δική σας άποψη 

Χάρη σε μια ακόμη… έμπνευση του Σίλβα ο Ολυμπιακός έφτασε και στο 0-2. Στο 72′ ο Πορτογάλος κόουτς πέρασε στο ματς τον Ντουρμάζ στη θέση του Σεμπά και δύο λεπτά αργότερα ο Σουηδός χρίστηκε σκόρερ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Στο τελευταίο τέταρτο του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να “παγώσουν” το ρυθμό και να μην επιτρέψουν στους παίκτες της Βέροιας να ξαναμπούν στο ματς. Στο 78′ θα μπορούσαν να κάνουν τρία τα τέρματά τους, όμως το σουτ του Ιντέγε από πλεονεκτική θέση ήταν άστοχο. Στο 87′ ο Ιμπραχίμ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για τάκλιν πάνω στον Ερνάνι και κάπου εκεί “έσβησαν” και οι τελευταίες ελπίδες της Βέροιας.  Ο Ολυμπιακός έκανε το εννιά στα εννιά και πάει με την αυτοπεποίθηση στα ύψη για το ματς της Τετάρτης κόντρα στη Ντιναμό.

«Η ΛΑΡΚΟ ανήκει στους εργάτες» – Μαζικό συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ στο κέντρο της Αθήνας

6167427

«Η ΛΑΡΚΟ ανήκει στους εργάτες» – Μαζικό συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ στο κέντρο της Αθήνας

Στο μαζικό συλλαλητήριο για την ΛΑΡΚΟ συμμετέχουν και άλλα σωματεία, φορείς, συνδικάτα αλλά και φοιτητικοί…

Θρήνος στο Ρέθυμνο: Αυτοκτόνησαν σε μια μέρα, ένας 56χρονος επιχειρηματίας και ένας 84χρονος

5860197

Θρήνος στο Ρέθυμνο: Αυτοκτόνησαν σε μια μέρα, ένας 56χρονος επιχειρηματίας και ένας 84χρονος

Τον αυτόχειρα εντόπισαν οι οικείοι του. Λίγες ώρες αργότερα, ένας 84χρονος, έκοψε το νήμα της…

Μυστήριο με την αιτία θανάτου της Χρονοπούλου: «Κανείς δεν μας έχει απαντήσει πώς έπεσε και έσπασε το κεφάλι της» (Video)

χρονοπουλου10

Μυστήριο με την αιτία θανάτου της Χρονοπούλου: «Κανείς δεν μας έχει απαντήσει πώς έπεσε και έσπασε το κεφάλι της» (Video)

«Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία σε αυτή την υπόθεση - Η ιατροδικαστική έκθεση δεν…