Υπάλληλος του ΕΦΚΑ δεν αναγνώρισε τον "Super" Χατζηδάκη: «Είμαι ο υπουργός, πιστέψτε με» (video)

Τον διάλογο αναπαρήγαγε ο Κωστής Χατζηδάκης στο facebook αλλά και σε ομιλία του 

NewsRoom 27/08/2021 | 12:05

Μπορεί κανείς να μην έχει πειστεί ότι πράγματι ο Κωστής Χατζηδάκης είναι υπουργός Εργασίας μετά τις αντεργατικές αποφάσεις που έχει λάβει από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο υπουργείου, όμως το περιστατικό που συνέβη στην Κέρκυρα ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού υπάλληλος του ΕΦΚΑ δεν τον αναγνώρισε και επέμεινε ότι δεν είναι εκείνος ο υπουργός.

Όλα έγιναν κατά τη διάρκεια επίσκεψης του Κωστή Χατζηδάκη στην Κέρκυρα. Κατά την αιφνιδιαστική του επίσκεψη στα γραφεία του ΕΦΚΑ, ο υπουργός πλησίασε έναν υπάλληλο όμως εκείνος φαίνεται πως δεν αναγνώρισε για αρκετή ώρα ποιος βρισκόταν απέναντί του.

Έτσι περιγράφει το περιστατικό στον λογαριασμό του στο facebook ο κ. Χατζηδάκης:

«Καλημέρα, είμαι ο υπουργός» είπα στον υπάλληλο του ΕΦΚΑ που καθόταν πίσω από ένα γκισέ στην Κέρκυρα στις 9:00 σήμερα το πρωί. «Έλα τώρα, τι είναι αυτά;» μου απάντησε. «Κοιτάξτε με καλά. Είμαι ο υπουργός. Πιστέψτε με!» του είπα. «Ωωω, συγγνώμη, κύριε υπουργέ!» μου είπε εκείνος, αφού διαπίστωσε ότι δεν του κάνω πλάκα. Έτσι ξεκίνησε η μέρα μου σήμερα στην Κέρκυρα, με μια απροειδοποίητη επίσκεψη στον ΕΦΚΑ Κερκύρας, καθώς πήγα στο νησί για την παράδοση των νέων εργατικών κατοικιών

 

Πάντως η αντίδραση «έλα τώρα, τι 'ν' αυτά;» στο ότι ο Κωστής Χατζηδάκης είναι υπουργός Εργασίας, δεν είναι και η πιο παράλογη αντίδραση που θα μπορούσε να φανταστεί κανείς.

Σε κάθε περίπτωση το περιστατικό θα μείνει για πολύ καιρό αξέχαστο τόσο στον κ. Χατζηδάκη, όσο και στον υπάλληλο του ΕΦΚΑ, που πλέον έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία να λέει.