Υπ. Ψηφιακής Πολιτικής: Η Ν.Δ. να μετακινηθεί από το "παρών" στο "ναι"

Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να αφήσει την στάση που κρατάει μέχρι σήμερα και να μπει στην συζήτηση για τα πρόσωπα, τόνισε το υπ. Ψηφιακής Πολιτικής.

581786fa1dc524066c8b4960

Η κυβέρνηση θεωρεί πως δεν μπορεί να υπάρχουν άδειες πανελλαδική εμβέλειας χωρίς τίμημα, τόνιζαν οι κύκλοι του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής το απόγευμα της Κυριακής, καλώντας τη Νέα Δημοκρατία να μπει στη συζήτηση για τα πρόσωπα και να μετακινηθεί από το «παρών» στο «ναι», σε ό,τι αφορά του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ).

Οι ίδιοι κύκλοι αποτιμούν θετικά τη στάση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Ποταμιού.

Αναβολή για την Πέμπτη της νέας Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής για το ΕΣΡ

Εξάλλου, αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για αύριο Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής για τη συγκρότηση του ΕΣΡ. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η διάσκεψη θα γίνει την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα, η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής θα συνεδριάσει για έκτη φορά σε ακόμη μία προσπάθεια να συγκροτηθεί το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης. Σημάδια μερικής σύγκλισης φάνηκαν στην τελευταία συνεδρίαση με το νέο δεδομένο που είναι η υπερψήφιση των τριών αλλαγών στο νόμο Παππά από την Ολομέλεια της Βουλής, την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου, ωστόσο η ΝΔ δεν φαίνεται διατεθειμένη να συναινέσει, επιμένοντας στην πλήρη κατάργηση του νόμου.

Στην τροπολογία για την αναστολή του άρθρου 2Α ψήφισε «ναι» ο ΣΥΡΙΖΑ, οι ΑΝΕΛ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη. «Όχι» ψήφισαν η ΝΔ, η Χρυσή Αυγή και το Ποτάμι. «Παρών» δήλωσε η Ένωση Κεντρώων και το ΚΚΕ.

Στις τροπολογίες για τη σύμφωνη γνώμη του ΕΣΡ στον αριθμό των αδειών και την τιμή εκκίνησης, «ναι» δήλωσαν ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, Δημοκρατική Συμπαράταξη και Ποτάμι. «Όχι» δήλωσαν η ΝΔ, η Χρυσή Αυγή και η Ένωση Κεντρώων. «Παρών» ψήφισε το ΚΚΕ.

Κατεχάκη: Ανεξέλεγκτη πορεία ΙΧ – Τράκαρε παντού, και ο οδηγός… συνέχιζε να οδηγεί (video)

katexaki821

Κατεχάκη: Ανεξέλεγκτη πορεία ΙΧ – Τράκαρε παντού, και ο οδηγός… συνέχιζε να οδηγεί (video)

Τρόμο προκάλεσε ο οδηγός που κυκλοφορούσε με παραμορφωμένο αυτοκίνητο και χτυπούσε σε κιγκλιδώματα και πεζοδρόμια

Στις Σέρρες η Βίκυ Φλέσσα κάνει προεκλογικές εκδηλώσεις με δημόσιο χρήμα από κονδύλια της Αντιπεριφέρειας!

flessa 1

Στις Σέρρες η Βίκυ Φλέσσα κάνει προεκλογικές εκδηλώσεις με δημόσιο χρήμα από κονδύλια της Αντιπεριφέρειας!

Ο Γιάννης Μυλόπουλος ζητά να ενημερωθεί για τα κριτήρια με τα οποία επέλεξε η Περιφερειακή…