Υπ. Εργασίας: Για πρώτη φορά δυνατότητα μερικής καταβολής των εισφορών

«Για πολλοστή φορά η ΝΔ αποδεικνύει ότι έχει πάρει διαζύγιο όχι μόνο με την αλήθεια αλλά και με τα ασθενέστερα κοινωνικά στρώματα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εργασίας.

586c090c1dc524f7128b4c9e

Συνεχίζοντας τονίζει: «Όπως ακριβώς έκανε με τη μη ψήφιση της έκτακτης οικονομικής παροχής 630 εκατομμυρίων ευρώ σε 1,6 εκατομμύρια συνταξιούχους, έτσι και τώρα επιχειρηματολογεί κατά σειράς μέτρων που διευκολύνουν εκατομμύρια ασφαλισμένους.

Συγκεκριμένα: για πρώτη φορά με τον πρόσφατο νόμο που ψηφίστηκε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο θεσμοθετήθηκε η δυνατότητα μερικής καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών. Η δυνατότητα δηλαδή των ασφαλισμένων, στις περιπτώσεις που για κάποιο διάστημα αδυνατούν να καταβάλλουν το σύνολο των ασφαλιστικών τους εισφορών, να καταβάλλουν ένα ποσό που οι ίδιοι θα επιλέξουν, ώστε να μην υπόκειται το σύνολο σε προσαυξήσεις αλλά μόνο το μέρος εκείνο που δεν έχει καταβληθεί.

Τι είναι καλύτερο λοιπόν; Να επιβαρύνονται με προσαυξήσεις οι ασφαλισμένοι για το σύνολο των εισφορών που δεν καταβάλλουν, όπως συνέβαινε μέχρι σήμερα, ή να έχουν τη δυνατότητα να καταβάλουν το μέρος που μπορούν, ώστε να αποτρέψουν τις προσαυξήσεις για το ποσό αυτό ;

Διευκολύνει αυτή η ρύθμιση ή όχι τους ασφαλισμένους ; Αντί να ανακαλύπτει παντού ”ψέματα” ο κύριος Βρούτσης, ας απαντήσει.

Η ΝΔ έχει επιλέξει ως αντιπολιτευτική τακτική αντί για πολιτικά επιχειρήματα ή την υποβολή εναλλακτικών προτάσεων, τις προσωπικές επιθέσεις, τους χαρακτηρισμούς και τις ύβρεις. Στον δρόμο αυτό δεν πρόκειται να την ακολουθήσουμε. Αποκαθιστούμε την αλήθεια αλλά δεν αναλωνόμαστε σε μία άγονη αντιπαράθεση. Παραμένουμε προσηλωμένοι στον καθημερινό μας στόχο για την υπεράσπιση του κόσμου της εργασίας».

Άδωνις: Νέα απάντηση σε Καλλιάνο – «Παρότι μου τηλεφώνησε δεν πήρε ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν» (video)

kallianos adonis 654 new 102 1

Άδωνις: Νέα απάντηση σε Καλλιάνο – «Παρότι μου τηλεφώνησε δεν πήρε ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν» (video)

«Ήταν ένας άνθρωπος που είχε πολλά νοσήματα, η ανακοπή δεν είναι κάτι που προβλέπεται», τόνισε…

Ένοχοι έξι κατηγορούμενοι στη δίκη για το Μάτι – Αθώοι Ρένα Δούρου και Ηλίας Ψινάκης

ματι

Ένοχοι έξι κατηγορούμενοι στη δίκη για το Μάτι – Αθώοι Ρένα Δούρου και Ηλίας Ψινάκης

Την ενοχή συνολικά έξι από τους συνολικά 21 κατηγορουμένους για την τραγωδία στο Μάτι αποφάσισε…