Newsroom

Newsroom

«Yοu Can’t Always Get What You Want»: Πληρωμένη απάντηση των Rolling Stones στον Τραμπ

Το θρυλικό συγκρότημα της ροκ Rolling Stones προειδοποιεί τον Ντόναλντ Τραμπ με νομικές συνέπειες εάν συνεχίσει να χρησιμοποιεί τα τραγούδια τους στις προεκλογικές του συγκεντρώσεις.  

τραμπ3

«Παρά τις σαφείς οδηγίες προς τον Ντόναλντ Τραμπ στο παρελθόν, οι Rolling Stones προχωρούν σε νέες κινήσεις για να τον εμποδίσουν να χρησιμοποιήσει τα τραγούδια τους σε οποιαδήποτε μελλοντική πολιτική καμπάνια του» γράφει η ανακοίνωση του συγκροτήματος.​

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της δισκογραφικής εταιρείας με την οποία συνεργάζονται οι Rolling Stones, την BMI: «Η εταιρεία έχει στείλει ενημερωτική επιστολή στον Τραμπ ότι δεν έχει δικαίωμα να χρησιμοποιεί τη μουσική των Rolling Stones και ότι οποιαδήποτε μελλοντική χρήση των συγκεκριμένων μελωδικών συνθέσεων θα παραβιάζει τους όρους της συμφωνίας με την BMI».

Πάντως, στην τελευταία αποτυχημένη συγκέντρωση στην Τάλσα της Οκλαχόμα το επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ χρησιμοποίησε το τραγούδι των Rolling Stones «Yοu Can’t Always Get What You Want», γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση των μελών του συγκροτήματος. 

Οι Rolling Stones είχαν διαμαρτυρηθεί ξανά στο παρελθόν για τον ίδιο λόγο, όταν το 2016 ο Ντόναλντ Τραμπ χρησιμοποιούσε κομμάτια τους σε συγκεντρώσεις.

 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…