Υιοθετεί στάση α λα…Ν.Δ ο Θεοδωράκης

Σε σημαντική στροφή σε δύο μείζονα θέματα προχώρησε ο Στ. Θεοδωράκης, μια κίνηση που μπορεί να γίνει αντιληπτή ως δείγμα υιοθέτησης μιας δεξιόστροφης κατεύθυνσης ενόψει του διήμερου κρίσιμου συνεδρίου του Ποταμιού που ξεκινά το Σάββατο (3/11) στο Σινέ Κεραμεικός.  

4606931

Έπειτα από την αρχική θέση του Ποταμιού ότι θα προσέλθει στη συνταγματική αναθεώρηση με τις θέσεις του,  ο επικεφαλής του Ποταμιού φάνηκε να υιοθετεί μια στάση α λα Ν.Δ..

Έθεσε δηλαδή ως όρο για να προσφέρει συναίνεση επί αναθεωρητέων άρθρων στα οποία συμφωνεί και το ίδιο το Ποτάμι την αποδοχή εκ μέρους της κυβέρνησης της αναθεώρησης του άρθρου 16. «Έχουμε βάλει επτά μεγάλες προτεραιότητες και αυτές είναι οι όροι μας. Είναι πολύ δύσκολο να ψηφίσουμε πρόταση συνταγματικής αναθεώρησης που δεν περιλαμβάνει αλλαγή του άρθρου 16 για τα πανεπιστήμια και την αποκομματικοποίηση του κράτους» δήλωσε στον ΑΝΤ1.

Κομματική πειθαρχία για τις… Πρέσπες

Παράλληλα, ενώ στηρίζει τη συμφωνία των Πρεσπών, έσπευσε να ανακοινώσει ότι θα δοθεί η δυνατότητα στους βουλευτές του για ψήφο κατά συνείδηση. Από την άλλη, όμως, επέβαλε κομματική πειθαρχία κατά ψήφου εμπιστοσύνης στην περίπτωση που προκύψει τέτοιο ζήτημα. 
 

Πηγή:avgi.gr

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…