«Υφίσταμαι ανελέητο bullying» λέει η Φαίη Νικητοπούλου και ορκίζεται πίστη στην κυβέρνηση

Η Φαίη Νικητοπούλου που στην περιβόητη πια επιστολή, αντιμετώπιζε τους μετανάστες και τους πρόσφυγες σαν εισβολείς, εγκληματίες και επικίνδυνους καταγγέλλει τώρα ότι έχει πέσει θύμα bullying. Η προσήλωση και η πίστη βέβαια στην κυβέρνηση Μητσοτάκη παραμένουν αταλάντευτες 

NewsRoom 13/10/2019 | 21:51

Η Φαίη Νικητοπούλου, η οποία παραιτήθηκε από την προεδρία της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την ανοιχτή επιστολή της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ανήρτησε στον προσωπικό λογαριασμό της απόσπασμα από την επιστολή παραίτησής της γράφοντας «το ταξίδι τελειώνει εδώ».

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανάρτηση που έκανε

«Παραθέτω απόσπασμα από την επιστολή παραίτησής μου ως Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης... "σας ευχαριστώ όλους για τη συνεργασία κατά το διάστημα της προεδρίας μου στην ΟΝΝΕΔ Πεντέλης. Ύστερα από την ανοικτή επιστολή μας για τη μεταφορά μεταναστών στα Μελισσια, για την οποία αναλαμβάνω πλήρως και προσωπικά την ευθύνη, αντιλαμβάνομαι ότι σας έφερα σε δύσκολη θέση και γι' αυτό καταθέτω την παραίτηση μου. Ήδη στα κοινωνικά δίκτυα έχω δηλώσει ότι θα υποστηρίξω όποια θέση της ΟΝΝΕΔ και των θεσμικών οργάνων επι του θέματος. Έχω επίσης δηλώσει σιωπή από εδώ και πέρα, αντιδρώντας στο ανελέητο bullying που υφίσταμαι. Είναι αδιαπραγμάτευτη η υποστήριξή μας στην Κυβέρνηση αλλά και στους νόμους της χώρας μας. Και γι' αυτό επισης τοποθετήθηκα.

Ευχαριστώ και πάλι και παρακαλώ να ενσκύψετε στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στα Μελισσια. Σας το ζήτω ως πολίτης».