Newsroom

Newsroom

Ξυλοδαρμός διανομέα επειδή τους έκανε παρατήρηση για παραβίαση κόκκινου

Ένα ακόμη περιστατικό αδικαιολόγητης βίας σημειώθηκε σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης. Διανομέας που πήγαινε παραγγελία σε πελάτη, έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από δύο άνδρες, με αφορμή παρατήρηση που τους έκανε για παραβίαση κόκκινου σηματοδότη.  

562056d2 8f0d 4e0c af0b ba8807a8be58

Θύμα ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε διανομέας στη συμβολή των οδών Κ. Καραμανλή και 28ης Οκτωβρίου, στην περιοχή της Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη. Ο διανομέας, ο οποίος επέβαινε σε μηχανάκι για να παραδώσει παραγγελία, διαπληκτίστηκε με τον οδηγό και τον επιβάτη άλλης μηχανής. Ο διανομέας δέχθηκε επίθεση στη μέση του δρόμου, σταματημένος σε φανάρι και περιμένοντας να ανάψει πράσινο φανάρι. Εκείνη τη στιγμή, προπορευόμενο μηχανάκι με δύο επιβαίνοντες ξεκίνησε για να περάσει με κόκκινο και ο διανομέας τους έκανε παρατήρηση, καθώς λίγο έλειψε να χτυπήσουν ένα κοριτσάκι που περνούσε τη διάβαση πεζών. Στη συνέχεια, σύμφωνα με την καταγγελία, ο οδηγός και ο επιβάτης του επιτέθηκαν. O διανομέας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ τα άλλα δύο άτομα συνελήφθησαν για επικίνδυνες σωματικές βλάβες.
 

Βίντεο ντοκουμέντο έχει καταγράψει τον άγριο ξυλοδαρμό 

Στο βίντεο δείχνει τον άτυχο ντελιβερά που  ξυλοκοπήθηκε ενώ πήγαινε παραγγελία σε πελάτη γιατί έκανε παρατήρηση σε δύο άνδρες που επέβαιναν σε μηχανή, ζητώντας να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

«Ήμουν στο φανάρι, και κάποιοι πήγαν να περάσουν με κόκκινο. Πήγαν να μην με χτυπήσουν αλλά δεν είχαν προσέξει ότι από τη διάβαση περνούσε ένα κοριτσάκι, κόντεψαν να τη χτυπήσουν» δήλωσε ο ντελιβεράς στον Alpha εξηγώντας πώς ξεκίνησε η επίθεση.

Όπως φαίνεται στο βίντεο οι δύο άνδρες κατεβαίνουν από τη μηχανή, χτυπάνε τον ντελιβερά, τον ρίχνουν κάτω από το μηχανάκι και τον πετούν στον δρόμο αναίσθητο.

«Δεν θυμάμαι – Λιποθύμησα»
 

«Λιποθύμησα, μετά δεν θυμάμαι γιατί χτύπησα και στο κεφάλι» σημείωσε ο ίδιος. Πριν από τη συμπλοκή προηγήθηκε έντονος διαπληκτισμός, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι επίσης αναφέρουν ότι του αφαίρεσαν το κράνος και άρχισαν να τον χτυπούν βίαια.

Ο ντελιβεράς μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ οι δύο άνδρες συνελήφθησαν και σε βάρος σχηματίστηκε δικογραφία.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγες ημέρες μετά τον θάνατο ενός ντελιβερά που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο την ώρα του μεροκάματου στη Θεσσαλονίκη.

 

 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…