Newsroom

Newsroom

Ξυλοδαρμός Βασιλακόπουλου: «Φαρμακευτική είχε κλείσει το τραπέζι»-Δεν διαπιστώθηκε ούτε μία παράβαση από την αστυνομία

Σοβαρή διάσταση φαίνεται να παίρνει το επεισόδιο με τον ξυλοδαρμό του γνωστού από τις εμφανίσεις του στην τηλεόραση, πνευμονολόγου Θεόδωρου Βασιλακοπούλου σε ταβέρνα στην Καλαμπάκα. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, δεν διαπιστώθηκε ούτε μία παράβαση από τον άμεσο έλεγχο της αστυνομίας

vasilakopoulos 1024x701 1

Χαμός έχει ξεσπάσει στα social media μετά την εκδοχή του ιδιοκτήτη της ταβέρνας (που εγείρει και πολλά ερωτηματικά αν επιβεβαιωθούν) αλλά και πελατών με αφορμή το επεισόδιο  με τον πνευμονολόγο Θεόδωρο Βασιλακόπουλου σε ταβέρνα στην Καλαμπάκα.

Ο γιατρός κατήγγειλε ότι προπηλακίστηκε από τους  ιδιοκτήτες της ταβέρνας, όταν διαμαρτυρήθηκε επειδή δεν γίνονταν έλεγχοι στους θαμώνες για το πιστοποιητικό εμβολιασμού! Οι ισχυρισμοί όμως των ιδιοκτητών της ταβέρνας είναι τελείως διαφορετικοί και μάλιστα αποκαλύπτουν μία σοβαρή διάσταση της υπόθεσης που θα πρέπει να απαντηθεί.

Οπως υποστηρίζουν οι  ιδιοκτήτες της ταβέρνας έλεγξαν όλους τους πελάτες εκτός από τη συγκεκριμένη παρέα των ομάδα πνευμονολόγων καθώς το τραπέζι  είχε κλειστεί από φαρμακευτική εταιρία. Σύμφωνα με άλλα δημοσιεύματα, η φαρμακευτική εταιρεία (που διοργάνωνε  συνέδριο κοντά στην περιοχή ) είχε διαμηνύσει στον επιχειρηματία πως δεν χρειάζεται να ελεγχθούν για πιστοποιητικά εμβολιασμού αφού όλοι τους ήταν εμβολιασμένοι. Έτσι οι γιατροί μπήκαν στο εστιατόριο χωρίς να γίνει έλεγχος και κάθισαν στο τραπέζι τους.

Αφού λοιπόν οι γιατροί έφαγαν, κάποιος από την παρέα του καθηγητή ζήτησε στον ιδιοκτήτη να προχωρήσει σε ελέγχους δεδομένου ότι στη δικιά του παρέα δεν είχε γίνει έλεγχος.

Μαρτυρίες πελατών αναφέρουν πως ο επιχειρηματίας τους εξήγησε πως έχει κάνει έλεγχο σε όλους όσους βρίσκονταν εντός αλλά οι γιατροί συμπεριφέρθηκαν απρεπώς με αποτέλεσμα ο κόσμος να αρχίσει να αγανακτεί. Στη συνέχεια υπήρξε ένταση μεταξύ των δύο πλευρών.

 

Ποιος από τους γιατρούς έκανε την παρατήρηση;

Ο κ. Στέλιος Λουκίδης, Πρόεδρος της Πνευμονολογικής Εταιρείας μιλώντας στο Open αποκάλυψε πως αυτός ήταν που έκανε την παρατήρηση σε ταβέρνα για τον μη έλεγχο των πιστοποιητικών εμβολιασμού που οδήγησε στην επίθεση σε βάρος του Θεόδωρου Βασιλακόπουλου, ενώ ζήτηση να υπάρξει αποκλιμάκωση από το όλο γεγονός.

«Κοιτάξτε αυτό που θα ήθελα να πω είναι ότι πρέπει να αποκλιμακώσουμε λίγο το γεγονός και κυρίως πρέπει να σκεφτούμε όλοι ότι είμαστε ένα μέρος μίας προσπάθειας που έχει ξεκινήσει εδώ και περίπου δύο χρόνια. Αυτό το μέρος της προσπάθειας δεν είμαι μόνο εγώ που δουλεύω στο Αττικό και μπορεί να βλέπω τους αρρώστους, δεν είναι ο γιατρός ο ειδικευόμενος που κάνει δουλειά παραπάνω από το δικό του, δεν είναι η νοσηλεύτρια, δεν είναι η καθαρίστρια που καθαρίζει το θάλαμο. Είμαστε όλοι. Και μέρος της προσπάθειας είναι η κοινωνία», είπε αρχικά ο κ. Λουκίδης.

«Συνέβη απλώς πως εχθές, σε μία επίσκεψη που κάναμε το μεσημέρι στα πλαίσια ενός συνεδρίου σε μία τοπική ταβέρνα και στην οποία κάναμε μία πολύ ευγενική παρατήρηση στο ότι έπρεπε να έχουν ελεγχθεί τα πιστοποιητικά εμβολιασμού, γιατί παρατηρήσαμε ότι δεν ελέγχονταν, υπήρξε μία πολύ έντονη αντίδραση από την πλευρά των ιδιοκτητών. Αντέδρασαν πάρα πολύ έντονα. Δεν έγινε έλεγχος» σημείωσε.

Ο κ. Λουκίδης επιβεβαίωσε πως αυτός ήταν που «πολύ ήρεμα και πολύ ευγενικά» έκανε την παρατήρηση και ανέφερε για τον κ. Βασιλακόπουλο είπε ότι απλά μετά «υπήρχε μία έντονη αντιπαράθεση και υπήρχε καθαρά μία στόχευση απέναντι στο πρόσωπό του. Φαινόταν αυτό το πράγμα. Ήταν πράγματα που ήταν πάρα πολύ άσχημα (σ.σ. αυτά που ειπώθηκαν)».

Μυστήριο με αρνητικές κριτικές κατά της ταβέρνας στο tripadvisor.com.gr

Η είδηση που έκανε το γύρο του διαδικτύου, βρήκε πολλούς χρήστες να ξεσπούν κατά του πνευμονολόγου θεωρώντας ότι αφενός στοχοποιεί την εστίαση αφετέρου πρέπει να δώσει απαντήσεις για το κερασμένο… τραπέζι αυτό την φαρμακευτική, καθώς είναι νωπές ακόμα οι μνήμες από το σκάνδαλο της Novartis. Και είναι εξαιρετικά απλό να  απαντηθεί από τον πνευμονολόγο, παρουσιάζοντας την απόδειξη πληρωμής για το φαγητό του, ώστε να μην υπάρχουν σκιές

Η καχυποψία των χρηστών ενισχύεται από το γεγονός ότι στο  tripadvisor.com.gr βρέθηκαν ύποπτες…αναφορές κατά της ταβέρνας λίγες ώρες μετά το συμβάν από χρήστες που ήταν ανενεργοί και έκαναν δήθεν…αρνητικές κριτικές

Έκθετος ο Θ.Βασιλακόπουλος

Πριν από λίγο, στην  ΕΡΤ, η  δημοσιογράφος Κάτια Νιάκαρη, έδωσε συνέχεια στο ρεπορτάζ, αποκαλύπτοντας ότι παρενέβη η αστυνομία, η οποία έκανε έλεγχο σε όλους τους πελάτες της ταβέρνας. Από τους ελέγχους όμως, δεν προέκυψε καμιά παράβαση! Η αποκάλυψη αυτή διαψεύδει τον δεύτερο ισχυρισμό του Θεόδωρου Βασιλακοπούλου, ο οποίος εξέφρασε την άποψη ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των θαμώνων της ταβέρνας, δεν είχαν ελεγχθεί αφήνοντας αιχμές ότι ήταν ανεμβολίαστοι, αφού σύμφωνα με την ΕΡΤ, δεν διαπιστώθηκε ούτε μία παράβαση από τον άμεσο έλεγχο της αστυνομίας. 

 

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…