Χυδαίες εκφράσεις Πάγκαλου με προσωπική στοχοποίηση στη Δούρου (ΒΙΝΤΕΟ)

«Δεν είναι χειρότερο να είσαι αλογομούρης από το να είσαι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ» είπε μεταξύ άλλων ο Θεόδωρος Πάγκαλος, πριν στοχοποιήσει προσωπικά τη Ρένα Δούρου για το γιαούρτωμα που είχε δεχτεί στο παρελθόν.

58a5ad6e1dc5245c368b473b

Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε την κυβέρνηση «χούντα» και υποστήριξε για άλλη μια φορά το περιβόητο: «Όλοι μαζί τα φάγαμε», αφού η πλειοψηφία του ελληνικού λαού θεωρεί πως έχει βουτήξει τα δάκτυλά της στο μέλι της διαφθοράς. Μάλιστα, ο ίδιος ισχυρίστηκε πως η Ελλάδα δεν πτώχευσε από τα εκατοντάδες σκάνδαλα τύπου Novartis, αλλά «από τον τυροπιτά που δεν έκοβε απόδειξη».  

Αναφορικά με τις κατά καιρούς επιθέσεις πολιτών που έχει δεχτεί, είπε: «Τότε που με γιαούρτωσαν, αν ήμουν λιγότερο ψύχραιμος θα χυνόταν αίμα», ισχυριζόμενος ότι πίσω από το γιαούρτωμα που είχε δεχτεί βρισκόταν η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. 

Πάντως, αν κάτι μπορεί να κρατήσει κάποιος από τα λεγόμενα του Πάγκαλου είναι η κυνική παραδοχή του για την κυβέρνηση του Γεωργίου «Ήμασταν απατεώνες».

Δείτε το βίντεο:


Η απάντηση της Δούρου

Η περιφερειάρχης Αττικής απάντησε στα λεγόμενα του Πάγκαλου, τονίζοντας πως όσα υποστήριξε «βρίσκονται στη σφαίρα της φαντασίας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ρένας Δούρου:

Το να λέει ψέματα και να παραλογίζεται ένας πολίτης, είναι απλά μεμπτό.

Το να λέει ψέματα και να παραλογίζεται, κατ’ εξακολούθηση ένας πρώην αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης, αποτελεί δείγμα σήψης και κατάπτωσης. Εξηγεί πολλά για την πορεία της χώρας. Και συμβάλλει περαιτέρω στον ευτελισμό του δημόσιου λόγου.

Τα όσα ισχυρίστηκε σήμερα στην τηλεοπτική εκπομπή «Αταίριαστοι» (ΣΚΑΪ), στους κκ Ντσούνο και Κούτρα, ο πρώην αντιπρόεδρος περί δήθεν «στοχοποίησής» του από μένα, ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας.

Δεν βρίσκονται όμως στο απυρόβλητο της Δικαιοσύνης.

Το γεγονός ότι θεώρησα ανάξια κυρώσεων τη σεξιστική του χυδαιότητα, που εκφράστηκε μέσα από την προτροπή του για φωτογράφησή μου με μπικίνι, φαίνεται ότι τον ενθάρρυνε στο να προβεί και σε συκοφαντία, περί δήθεν βιαιοπραγίας μου εναντίον του.

Το να επαναλαμβάνεις ψέματα, συνήθιζε να λέει ο Ρούζβελτ, δεν οδηγεί ποτέ σε αλήθεια.

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

eleni vitali 23 940x549 1

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

Δύσκολες ώρες βιώνει η Ελένη Βιτάλη καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της αδελφός

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

ηφαιστιο

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

Τουλάχιστον 11 χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους εν μέσω φόβων για εξάπλωση τέφρας και…