Newsroom

Newsroom

Χωρίς χρήμα μέχρι τέλος Ιουνίου στο BHMA FM

Δύσκολα τα πράγματα για τον ΔΟΛ. Όλα δείχνουν ότι η κακή οικονομική κατάσταση ειδικά στον BHMA FM θα συνεχιστεί με τους εργαζόμενους να συμπληρώνουν 3 μήνες απλήρωτοι

576295d01dc524b36f8b4776

Σύμφωνα με το ThePressProject μάλιστα εκδόθηκε προσωρινή διαταγή από το Ειρηνοδικείο Αθηνών, κατόπιν προσφυγής της ΕΤΕΡ, με την οποία δεσμεύεται από τους απλήρωτους -επί παραπάνω από τρεις μήνες- τεχνικούς του Βήμα 99.5, το σύνολο των περιουσιακών στοιχείων του σταθμού. Η εν λόγω διαταγή «τρέχει» ήδη από την περασμένη Παρασκευή, ενώ η τακτική αγωγή της Ένωσης Τεχνικών αναμένεται να εκδικαστεί την επόμενη Τρίτη 21 Ιουνίου.

Εφόσον δεν αλλάξει κάτι, και επικυρωθεί η απόφαση υπέρ των τεχνικών, δεν είναι απίθανη ακόμα και η διακοπή του προγράμματος του σταθμού, εφόσον η κατάσχεση γίνει στις εγκαταστάσεις με εντολή του δικαστηρίου. Ανάλογες περιπτώσεις, θυμίζουμε, ήταν εκείνες του Flash 96 (επί Πέτρου Κυριακίδη) και του Nitro 102.5, όπου και στις δύο το πρόγραμμα σταμάτησε αλλά για λίγες μόνο ώρες, με παρέμβαση των εργαζομένων. Η απόφαση αφορά ως επί το πλείστον τον τεχνικό εξοπλισμό του Βήμα 99.5.