Χριστοδουλοπούλου: "Ανοίκεια" και "επιθετική" η άρνηση της Τσατάνη να καταθέσει τη δικογραφία Βγενόπουλου

Η επιλογή της Εισαγγελέως Εφετών, Γεωργία Τσατάνη να αρνηθεί να καταθέσει στην Επιτροπή αλλά και στα μέλη της τη δικογραφία για τον Ανδρέα Βγενόπουλο είναι ανοίκεια και επιθετική.

57445e081dc524de388b4ae2

Αυτό υπογράμμισε η Πρόεδρος της Επιτροπής θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, Τασία Χριστοδουλοπούλου μιλώντας κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής την Τετάρτη, 24 Μαΐου.

Η Επιτροπή συνεδρίασε για ακόμη μια φορά, στα πλαίσια της διερεύνησης των καταγγελιών της εισαγγελέως Τσατάνη για παρέμβαση του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στο έργο της και ως αποτέλεσμα στο έργο της Δικαιοσύνης.

Ο κ. Παπαγγελόπουλος αρνήθηκε για ακόμη μια φορά τα όσα έχει καταγγείλει εις βάρος του η εισαγγελέας ενώ υπογράμμισε πως πρέπει η δικογραφία να έρθει στην Επιτροπή ώστε να διαλευκανθούν τα πάντα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο πλευρό της Τσατάνη, η οποία όπως φαίνεται δεν επιθυμεί να φέρει τη δικογραφία στην Επιτροπή, τέθηκε και ο βουλευτής της ΝΔ, Μάκης Βορίδης ο οποίος σήκωσε «παντιέρα» για να μη διαβιβαστεί η δικογραφία Βγενόπουλου.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…