Χρησιμοποιεί πλέον Τ9 ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης (TWEET)

Τι κι αν περισπούδαστος με μεταπτυχιακό τίτλο πολιτικών επιστημών εξ Βοστώνης, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης κατάφερε να κάνει τους χρήστες του twitter -και όχι μόνο- να τρίβουν τα μάτια τους με την ανάρτησή του.

5825d5191dc52477308b4698

Ο πρώην υπουργός έχει απασχολήσει την κοινή γνώμη για διάφορους λόγους. Τελευταία, για τις εξορμήσεις του σε κοσμοπολίτικο νησί, παλαιότερα για εμπλοκή του σε σκάνδαλο κακουργηματικής απιστίας κατά του Δημοσίου, με τη βουλευτική ασυλία να χρησιμοποιείται ως ασπίδα προστασίας.

Τώρα, λοιπόν, ο κ. Βαρβιτσιώτης σε

tweet με αφορμή ομιλία του στο New York College επινόησε τη λέξη «ολοένες» και φρόντισε να μάθουμε πως ο απομονωτισμός μπορεί να γίνει… «απομονοτισμός»! Όπως καταλαβαίνετε, τα τρολ οργίασαν, ζητώντας από τον τομεάρχη της ΝΔ να καρφιτσώσει το συγκεκριμένο post στον τοίχο του. Ενώ πολλοί αναρωτήθηκαν ποιοι είναι οι χρήστες που έκαναν like στην ανάρτηση που έβγαλε μάτια. 

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του Μοσχάτου, ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας, βλέποντας το σάλο που έχει προκληθεί στα social media, άκουσε τους στενούς του συνεργάτες και ξεκίνησε να χρησιμοποιεί Τ9. Έτσι, η τεχνολογία ίσως καλύψει το μαθησιακό κενό ορθογραφίας.

Το ανορθόγραφο tweet: 


Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…