Newsroom

Newsroom

Χρ. Σπίρτζης: Η Fraport δεν έχει δίκιο – Κι εγώ στηρίζω την Beat αλλά πρέπει να υπάρχουν κανόνες

«Δεν έχει δίκιο η Fraport. Έχουμε απαντήσει θεσμικά στα ζητήματα που θέτει» δήλωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, αναφορικά με την αποζημίωση ύψους 70 εκατ. ευρώ που διεκδικεί η Fraport, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Spiegel.

59ce95771dc524366c8b4595

«Κοινός μας στόχος είναι η ανάπτυξη των Ελληνικών Αεροδρομίων» πρόσθεσε ο κ. Σπίρτζης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε».

Σε ό,τι αφορά την ηλεκτρονική πλατφόρμα διαμεσολάβησης για την εύρεση ταξί Beat (πρώην Taxibeat), ο κ. Σπίρτζης ανέφερε ότι «κι εγώ στηρίζω την Beat αλλά πρέπει να υπάρχουν κανόνες».

Ο κ Σπίρτζης τόνισε ότι με την προωθούμενη ρύθμιση δεν πάει να δημιουργήσει προβλήματα αλλά επιχειρεί να εφαρμόσει στη χώρα μας αυτά που προβλέπονται από την ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Αναφερόμενος στο θέμα του Ελληνικού ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών τόνισε ότι «πρέπει να συμβάλουμε όλοι να ολοκληρωθούν γρήγορα οι αδειοδοτικές διαδικασίες γιατί πρόκειται για πολύ μεγάλη επένδυση».

Πάντως, όπως διευκρίνισε, πρέπει να υπάρχει σεβασμός στην επιστήμη και τη νομοθεσία. «Διαφορετικά» , πρόσθεσε, «αυτό μπορεί να αποβεί σε βάρος της ίδιας της επένδυσης».

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

phlio 1

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

Οι ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν την χώρα, οδήγησαν σε πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές της Θεσσαλίας.