Χόρευε στη Λιβαδειά ο Παναθηναϊκός

Πάρτι έκανε ο Παναθηναϊκός στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος απέναντι στον Λεβαδειακό, συνδυάζοντας την νίκη (3-0) με πολύ καλό ποδόσφαιρο.

57d46dec1dc52430218b4655

Από το πρώτο λεπτό έδειξαν οι πράσινοι τις διαθέσεις τους, φτάνοντας σε γκολ το οποίο όμως ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ.

Επτά μόλις λεπτά αργότερα όμως, ο Μπεργκ ανατράπηκε στην περιοχή από τον Μαχαίρα και ο Λεντέσμα από το σημείο του πέναλτι άνοιξε το σκορ για το τριφύλλι. Ο Αργεντίνος μέσος οργάνωνε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο έχοντας εξαιρετική απόδοση, ενώ στο 37’ ο επίσης εξαιρετικός Γουακάσο συνεργάστηκε με τον Χουλτ μπήκε στην περιοχή και από ασίστ του Μπεργκ έγραψε το 2-0.

Το τρίτο τέρμα για τους φιλοξενούμενους που κυριάρχησαν απόλυτα στον αγώνα, πέτυχε ο Σεμπάστιαν Λέτο που είχε περάσει αλλαγή. Στο 77’ ο Μπεργκ βρήκε τον Μέστο κι εκείνος από δεξιά σέρβιρε στον Λέτο για να διαμορφωθεί το τελικό σκορ.

Oι συνθέσεις:

Λεβαδειακός: Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Ουόν, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Καλτσάς, Μαχαίρας (46’ Καραχάλιος), Ζεζίνιο, Γιακουμάκης (82’ Παππάς), Μπελγκαζουανί (65’ Βασιλείου), Μάντζιος

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μέστο, Κουτρουμπής, Ιβανόφ, Χουλτ, Λεντέσμα (76’ Βιγιαφάνιες), Ζέκα, Ιμπάρμπο (87’ Εμποκού), Λουντ (66’ Λέτο), Γουακάσο, Μπεργκ

Στους δύο αγώνες που έγιναν νωρίτερα για την Superleague, ο Πλατανιάς πήρε σημαντικό διπλό στην Κέρκυρα με γκολ του Γιακουμάκη στο 11ο λεπτό, ενώ ο Πανιώνιος επικράτησε με εντυπωσιακή εμφάνιση του Αστέρα Τρίπολης με 3-0, με γκολ των Φούντα (30’, 57’) και Ανσαριφαρντ. 

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…