Χιονοστιβάδα στις γαλλικές Άλπεις: Δεν υπάρχουν θύματα, λένε τα σωστικά συνεργεία

Κανένα θύμα δεν υπήρξε από την χιονοστιβάδα που έπεσε λίγο μετά τις 10:00 το πρωί τοπική ώρα στο γαλλικό θέρετρο Tignes στις Γαλλικές Άλπεις, σύμφωνα με τα σωστικά συνεργεία.

58be8e741dc524ef078b48d7

Παρά το γεγονός πως η χιονοστιβάδα ήταν «ιδιαίτερα βίαιη» και έπεσε στην πίστα, Carline, από τις πιο πολυσύχναστες τελικά δεν υπήρξαν θύματα.

Η ανακοίνωση αυτή διαψεύδει τις αρχικές πληροφορίες που μετέδωσαν γαλλικά ΜΜΕ για δεκάδες εγκλωβισμένους σκιέρ κάτω από τόνους χιόνι.

«Κανείς δεν χτύπησε άσχημα κατά τη διάρκεια της χιονοστιβάδας, αλλά κάποιοι σκιέρ τραυματίστηκαν, ανέφερε ένας εκπρόσωπος του χιονοδρομικού κέντρου στην τοπική εφημερίδα Le Dauphiné.

Στα σωστικά συνεργεία σήμανε συναγερμός σήμερα λίγο μετά τις 10:00 όταν πληροφορήθηκαν πως χιονοστιβάδα έπεσε στο δημοφιλές θέρετρο το οποίο είναι ιδιαίτερα αγαπητό ιδιαίτερα στους Βρετανούς. 

Πάντως, μπορεί αυτή την φορά να μην υπήρξαν θύματα, ωστόσο, τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν στο ίδιο θέρετρο τον περασμένο μήνα από χιονοστιβάδα. 

Από την αρχή της σεζόν, υπήρξαν 14 χιονοστιβάδες στις Άλπεις και τα Πυρηναία, που έχουν σκοτώσει τουλάχιστον επτά ανθρώπους. 




Μέλπω Λεκατσά: Μια ιστορική μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

λεκατσα

Μέλπω Λεκατσά: Μια ιστορική μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

Ως φοιτήτρια στη Φαρμακευτική τότε, η Μέλπω Λεκατσά, έστησε μαζί με άλλους φοιτητές ένα πρόχειρο…