Newsroom

Newsroom

Χίλαρι Κλίντον: Το FBI φταίει για την ήττα

Τον διευθυντή του FBI Τζέιμς Κόμεϊ κατηγόρησε για την ήττα της στις προεδρικές εκλογές η Χίλαρι Κλίντον, σε τηλεδιάσκεψη που είχε το Σάββατο με τους μεγαλύτερους χορηγούς της προεκλογικής της εκστρατείας.

58235a641dc52449358b4665

Η Κλίντον είπε πως η εκστρατεία της και το Δημοκρατικό κόμμα συγκέντρωσαν 900 εκατομμύρια δολάρια χάρη στις δωρεές 3 εκατομμυρίων χορηγών, όπως δήλωσαν στο Reuters δύο συμμετέχοντες στην τηλεδιάσκεψη.

Σύμφωνα με την υποψήφια των Δημοκρατικών ο διευθυντής του FBI είναι ο κύριος υπεύθυνος για την ήττα της αφού εκείνος αποφάσισε να στείλει την επιστολή στο Κογκρέσο λίγες μόλις ημέρες πριν από τις εκλογές στην οποία ανακοίνωνε ότι θα άνοιγε εκ νέου τον φάκελο της υπόθεσης με την ηλεκτρονική της αλληλογραφία, όταν εκείνη ήταν υπουργός Εξωτερικών από το 2009 έως το 2012.

Η Χίλαρι Κλίντον επισήμανε στους δωρητές ότι ο αντίπαλός της Ντόναλντ Τραμπ εκμεταλλεύτηκε και τις δύο ανακοινώσεις του διευθυντή του FBI προκειμένου να επιτεθεί σε εκείνη, βάσει των όσων είπαν οι δύο συμμετέχοντες στο Reuters.

Αν και στη δεύτερη επιστολή το FBI την απάλλαξε από οποιοδήποτε ποινή, σύμφωνα με την Κλίντον αυτό έδωσε την εντύπωση ότι το σύστημα λειτουργεί υπέρ της και έκανε αρκετούς να ψηφίσουν τον Τραμπ στις εκλογές. 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…