Newsroom

Newsroom

Ξέσπασμα και αιχμές Παπαδάκη για Καραϊβάζ: «Κανένας δεν ευθύνεται για τη δολοφονία του έναν χρόνο μετά;» (video)

Τι δήλωσε από τον αέρα της εκπομπής ο Γιώργος Παπαδάκης για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ

karaivaz1 1

Έναν χρόνον μετά από την δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, η υπόθεση της στυγνής δολοφονίας παραμένει ακόμα ανοιχτή. 

Το γεγονός αυτό οδήγησε τον Γιώργο Παπαδάκη σε ένα ξέσπασμα από τον αέρα της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα», αφήνοντας παράλληλα αιχμές για το γεγονός ότι έναν χρόνο μετά από τη δολοφονία η υπόθεση παραμένει ακόμα ανοιχτή.

Ο Γιώργος Παπαδάκης είπε στον αέρα της εκπομπής, «Καλημέρα Ελλάδα»: «Θα ήταν από την πλευρά τη δική μας αστοχία, να πούμε ότι αύριο συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη δολοφονία του Γιώργου του Καραϊβάζ, του καλού συναδέλφου και φίλου. Ρε παιδιά, δεν έχει ακουστεί τίποτα; Δεν έχει γίνει τίποτα;

Κανένας δεν ευθύνεται για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ; Έναν χρόνο μετά… Έναν χρόνο μετά… Είχαν συγκλονιστεί όλοι! “Γρήγορα θα έχουμε την εξιχνίαση” αλλά δεν είχαμε τίποτα»!

ΕΣΗΕΑ για Καραϊβάζ 

Για την ΕΣΗΕΑ όπως τονίζεται στην ανακοίνωσή της, η διαλεύκανση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ αποτελεί ζήτημα ύψιστης προτεραιότητας και για τον λόγο αυτό έχει απευθυνθεί πολλάκις, γραπτά και προφορικά, στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ζητώντας την εντατικοποίηση των ερευνών ώστε να υπάρξουν άμεσα και απτά αποτελέσματα.

Υπογραμμίζει ότι «έναν ολόκληρο χρόνο μετά όχι μόνο παραμένουν ασύλληπτοι οι δολοφόνοι του Γιώργου Καραϊβάζ αλλά δεν έχουμε την παραμικρή ενημέρωση για το αν έστω υπάρχει πρόοδος στις έρευνες».

Πρόκειται για μια υπόθεση που προκάλεσε διεθνές ενδιαφέρον και το ενδιαφέρον αυτό δεν έχει ατονήσει, επισημαίνει η Ένωση Συντακτών. «Οι διεθνείς Οργανώσεις Δημοσιογράφων καθώς και η Ευρωπαϊκή και η Διεθνής Ομοσπονδία μας απευθύνουν συχνά ερωτήματα για την εξέλιξη της υπόθεσης. Εμφανίζεται  σε όλες τις εκθέσεις για την ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα ως δείκτης απειλής κατά της ασφάλειας των δημοσιογράφων»

«Η ΕΣΗΕΑ δεν ξεχνά ούτε θα επιτρέψει να ξεχαστεί η δολοφονία του συναδέλφου μας» σημειώνει χαρακτηριστικά η Ένωση Συντακτών.

Μαρίνα Σάττι: Αποστομωτική απάντηση σε όσους απορούν, πώς θα τραγουδήσει τις ψηλές νότες στο «Ζάρι» (Video)

marina satti

Μαρίνα Σάττι: Αποστομωτική απάντηση σε όσους απορούν, πώς θα τραγουδήσει τις ψηλές νότες στο «Ζάρι» (Video)

Τραγούδησε ζωντανά την εισαγωγή του κομματιού και έγινε viral στο TikTok.

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…