Ξέσπασε ο Κανάκης για τις επιθέσεις στην Αριστοτέλους και στον Κασσελάκη: «Ο κόσμος πηγαίνει συνέχεια προς τα πίσω» (video)

«Δεν ήταν ιδιαίτερα τιμητικό για την Θεσσαλονίκη μας το Σαββατοκύριακο», τόνισε ο Αντώνης Κανάκης

Ολόκληρο Επεισόδιο 11 3 2024 Ράδιο Αρβύλα 37 26 screenshot

Έξαλλος ήταν με όσα συνέβησαν στη Θεσσαλονίκη το σαββατοκύριακο ο Αντώνης Κανάκης, ξεσπώντας στον αέρα του Ράδιο Αρβύλα για το δημόσιο λιντσάρισμα 2 queer ατόμων το βράδυ του Σαββάτου στην Αριστοτέλους, αλλά και την επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη την Κυριακή.

Πιο συγκεκριμένα ο παρουσιαστής της εκπομπής επισήμανε ότι ο κόσμος πηγαίνει συνέχεια προς τα πίσω, ενώ αναρωτήθηκε γιατί έχει τόσο ανάγκη η νεολαία να συμπεριφέρεται βίαια, τονίζοντας ότι κάτι πρέπει να γίνει ώστε να διορθωθούν κάποια πράγματα.

Πιο αναλυτικά ο Αντώνης Κανάκης είπε: «Μας ήρθε στο μυαλό κάτι που δεν είναι καθόλου αστείο. Δεν ήταν ιδιαίτερα τιμητικό για την Θεσσαλονίκη μας το Σαββατοκύριακο. Ήταν λίγο θλιβερά τα πράγματα και το Σάββατο και στο ντοκιμαντέρ με τον Στέφανο Κασσελάκη. Ο κόσμος πηγαίνει συνέχεια προς τα πίσω αντί να πηγαίνουμε μπροστά.

Κάθε φορά που συζητάμε αυτά τα πράγματα, όπως τις προάλλες που ήταν παγκόσμια ημέρα κατά του bullying, συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός, εντάξει, ωραία να καταδικάζουμε, αλλά πότε, επιτέλους, θα ασχοληθεί κανείς στα σοβαρά με τα αίτια;

Γιατί έχει τόσο έντονα την ανάγκη η νεολαία και η πιτσιρικαρία αυτού του χώρου να συμπεριφέρεται βίαια; Και ο ένας προς τον άλλον και προς όλες τις κατευθύνσεις. Κάποια στιγμή κάποιος πρέπει να ψάξει σοβαρά σε αυτή τη χώρα γιατί συμβαίνει αυτό. Ας ασχοληθεί κάποιος και εννοούμε το κράτος, η κυβέρνηση.

Υπάρχει και μία μικρή περίπτωση να μπορούν να διορθώσουν και δύο – τρία πράγματα. Αν ασχοληθούν ειδικοί άνθρωποι, επιστήμονες και δώσουν στην κυβέρνηση κάποιες βασικές αιτίες που οδηγούν τους νέους σε αυτήν την ανήλικη βία, μπορεί να κάνει κάτι η κυβέρνηση και να βελτιωθεί το πράγμα. Μην μένουμε μόνο στο να καταδικάζουμε».

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο σοκ από Εξάρχεια: Εφιάλτης για 36χρονη – Μπήκαν στο σπίτι της και προσπάθησαν να τη βιάσουν

Τέμπη – Πατέρας θύματος: «Βρέθηκε DNA και κόκαλα, δε γλιτώνουν τα κάγκελα δύο βουλευτές της ΝΔ» (video)

«Αλίτες Αμερηκάνοι…» – Όλες οι επικές αντιδράσεις των Λάνθιμος Χούλιγκανς για τη βραδιά των Όσκαρ

Καταγγελία: Η Aegean έχασε γάτα επιβάτη και δίνει απλώς αποζημίωση 100 ευρώ