Newsroom

Newsroom

Ξέσπασε κατά Μπέου η Σκορδά: «Δεν κρύβει πίσω από την λαϊκότητά του και την αμορφωσιά του κάτι αυθεντικό» (video)

Ευθεία επίθεση προς τον δήμαρχο Βόλου έκανε η παρουσιάστρια

profile player 960x540 7

Η κόντρα του Αχιλλέα Μπέου με τον Στέφανο Κασσελάκη καλά κρατεί, με τον δήμαρχο Βόλου να μην έχει σταματήσει να προσβάλλει χυδαία τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ εδώ και περίπου τρεις συνεχόμενες ημέρες.

Τη στάση αυτή σχολίασε και η Φαίη Σκορδά, μέσω της εκπομπής της, κάνοντας λόγο για αμορφωσιά του κ. Μπέου, τονίζοντας ότι είναι μεγάλο πρόβλημα που χειροκροτήθηκαν οι δηλώσεις αυτές, καθώς υπάρχουν παιδιά που ζούνε φοβισμένα σε αυτό τον κόσμο. Επίσης αναφέρθηκε στις εκπομπές που καλούνε τον δήμαρχο Βόλου στα πλατό τους, τονίζοντας ότι το κάνουνε μόνο για τα νούμερα, λέγοντας ότι και η ίδια είχε πέσει παλιότερα σε αυτή την παγίδα.

Πιο αναλυτικά είπε: «Δεν είναι ο κύριος Κασσελάκης το θέμα. Το θέμα δεν είναι η τηλεοπτική κόντρα ανάμεσα στον κύριο Μπέο, ο οποίος κρύβει πίσω από την “λαικότητά” του και την αμορφωσιά του την αυθεντικότητα. Δεν είναι αυθεντικό αυτό. “Κρύβομαι πίσω από κάτι” είναι. Δεν είναι αυτό το θέμα, το θέμα δεν είναι ο Κασσελάκης. Το θέμα είναι ότι αυτές οι δηλώσεις χειροκροτήθηκαν. Ενώ υπάρχουν παιδιά που ζουν φοβισμένα. Γιατί μπορεί να αγαπούν ένα άλλο παιδί από το ίδιο φύλο. Και η ζωή τα φέρνει έτσι, είτε σκοτωμένα, είτε στη φυλακή, είτε στην πορνεία. Και σε μια καθημερινότητα, τα φέρνει να είναι δυστυχισμένα γιατί τα κοιτούν περίεργα, γιατί περιμένουν να φοράνε καλσόν. Και όποιος καλεί τον Μπέο και τους άλλους όλους, που κι εγώ το έχω κάνει στη ζωή μου γιατί παρασύρθηκα από τους τηλεοπτικούς “κανόνες” για τα νούμερα τηλεθέασης. Αυτό γίνεται μόνο για τα νούμερα τηλεθέασης. Γιατί αυτές οι δηλώσεις προκαλούν. Το θέμα είναι εσείς από το σπίτι, εμείς από εδώ, συμφωνούμε σε αυτά; Ότι ένα παιδί επειδή αγαπάει ένα άλλο παιδί του ίδιου φύλου, αξίζει αυτό; Κι όταν γίνονται τα εγκλήματα τι λέμε; Ποιος φταίει;»

Συνέχισε τον οχετό του ο Αχιλλέας Μπέος νωρίτερα:

Σε μια νέα επίθεση προχώρησε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος σε βάρος του Στέφανου Κασσελάκη, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδωσε σήμερα Τετάρτη (11/10) στον Βόλο. Δεν πτοήθηκε ούτε από την παραγγελία της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για παραβίαση του αντιρατσιστικού νόμου από προηγούμενες χυδαίες δηλώσεις του.

Ειδικότερα, ο Μπέος προχώρησε σε νέο ομοφοβικό παραλήρημα προσβάλλοντας τόσο προσωπικά τον Στέφανο Κασσελάκη αλλά και συλλογικά την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, λέγοντας ότι «γέμισαν οι τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα… αγόρια που σχολιάζουν την επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ».

«Δεν θα μας περάσετε εσείς την άποψή σας. Δέχομαι αυτή την μερίδα των ανθρώπων, είμαι χαρακτήρας ανοιχτός και γουστάρω, έχω πολλούς φίλους, μ’ αρέσει… Το σωστό θα ήταν να πω πως ο Κασσελάκης δεν είναι πρότυπο και δεν θα παράγουμε Κασσελάκηδες στην πατρίδα μου. Και άμα θέλετε να κάνουμε δημοσκόπηση, να δείτε πόσοι είναι υπέρ μου», είπε συνεχίζοντας τον οχετό.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…