Newsroom

Newsroom

Ξέσπασε η Παρασκευή Κερασιώτη για την 8χρονη Ρομά: «Δεν πρέπει να λέγονται άνθρωποι»

Την προσωπική οργή της για το τραγικό περιστατικό με το 8χρονο κοριτσάκι, εξέφρασε και η Πατρινή Παρασκευή Κερασιώτη, η πρώην παίκτρια του GNTM που στο παρελθόν έχει εξομολογηθεί ότι λόγω της τσιγγάνικης καταγωγής της έχει δεχτεί bullying.

260843650 432131438541154 5256670481058573697 n

Αποτροπιασμό και οργή έχει προκαλέσει ο θάνατος της 8χρονης Όλγας στο Κερατσίνι, τόσο για τον τρόπο με τον οποίο το άτυχο κοριτσάκι έχασε τη ζωή του αλλά και για τα όσα ακούστηκαν αργότερα λόγω της καταγωγής της, «επειδή…ήταν Ρομά».

Υπενθυμίζουμε, πως το κοριτσάκι σφηνώθηκε σε μεταλλική πόρτα βάρους μισού τόνου σε εργοστάσιο, ενώ εργάτες περνούσαν δίπλα της και κανείς δεν έκανε το παραμικρό, αφήνοντας την οκτάχρονη να ξεψυχήσει.

Τη δική της οργή για το περιστατικό, θέλησε να εκφράσει και η Πατρινή Παρασκευή Κερασιώτη, η πρώην παίκτρια του GNTM που στο παρελθόν έχει εξομολογηθεί ότι λόγω της τσιγγάνικης καταγωγής της έχει δεχτεί bullying.

«Δεν έχω λόγια, που πήγε η ανθρωπιά; Τι σημαίνει ήταν Ρομά; Ξαναρωτάω, τι σημαίνει ήταν Ρομά; Πότε θα σταματήσει αυτός ο ρατσισμός; Λυπάμαι πάρα πολύ γι’ αυτούς τους ανθρώπους. Βασικά, δε πρέπει να λέγονται άνθρωποι» έγραψε η Παρασκευή Κερασιώτη στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Ακολουθεί η ανάρτησή της

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…