Newsroom

Newsroom

Ξέσπασε η Έλενα Κρεμλίδου για τις γυμνές φωτογραφίες και το revenge porn

Για τη διαρροή φωτογραφιών από προσωπικές της στιγμές στο διαδίκτυο και το θέμα του revenge porn μίλησε η Έλενα Κρεμλίδου

kremlidoy

Για τις γυμνές φωτογραφίες της που διέρρευσαν στο διαδίκτυο καθώς και για τρία «ροζ βίντεο» στα οποία δεν πρωταγωνιστεί η ίδια μίλησε η Έλενα Κρεμλίδου στοn ANT1

«Υπάρχουν δύο συμβάντα. Πρώτον, κυκλοφορούν τρία ροζ βίντεο στα οποία λένε ότι είμαι εγώ, αλλά δεν είμαι εγώ. Είναι τρία διαφορετικά κορίτσια. Τα κυκλοφορούν στα sites ή μου τα στέλνουν εμένα. Όταν ξεκίνησε αυτό πήγα στη Δίωξη. Έχω ένα συγκεκριμένο κείμενο, το οποίο στέλνω σε κάθε site. Τους λέω ότι δεν είμαι εγώ και παρακαλώ να το κατεβάσουν. Στις φωτογραφίες που κυκλοφορούν είμαι εγώ. Αυτό ξεκίνησε πριν τρία χρόνια, πριν τρία χρόνια πήρα το πρώτο μήνυμα εκβιασμού. Σε αυτό το μήνυμα μου έλεγαν “ή θα μου στείλεις άλλο υλικό, ή από αύριο θα ανέβουν οι φωτογραφίες σου”» είπε αρχικά η Έλενα Κρεμλίδου  και συνέχισε:

 

«Στις συγκεκριμένες φωτογραφίες είμαι ανήλικη, είμαι 17 χρονών. Εγώ τις είχα τραβήξει και τις είχα στείλει σε τότε συντρόφους μου. Δεν γνωρίζουμε ποιος τις διέρρευσε. Πέρα από το σοκ που έπαθα, ήθελα να αυτοκτονήσω. Και τώρα που το συζητάω έχω ένα μούδιασμα. Πήρα αμέσως στη Δίωξη, πήγα από τα γραφεία και τους εξήγησα τι μου συνέβη. Στα μηνύματα δεν απάντησα και έτσι ξεκίνησε η διαρροή».

Αφορμή για να μιλήσει δημόσια, όπως είπε, ήταν ένα τρίτο βίντεο που ήρθε στο κινητό της και στο οποίο λένε ότι πρωταγωνιστεί εκείνη. «Ακόμα και να ήμουν σε αυτά τα βίντεο, δεν υπάρχει ντροπή. Κι επίσης πολλές φορές επιλέγω πολλές πλευρές του εαυτού μου πιο σέξι, είναι άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Είναι δέκα χρόνια τώρα. Είμαι πολύ πιο συγκροτημένη τώρα και γι’ αυτό μιλάω. Νιώθω πιο δυνατή» τόνισε.

«Ο μπαμπάς μου θα το μάθει σήμερα. Η μητέρα μου το ξέρει και ήταν ανέκαθεν μαζί μου. Και μάλιστα χθες που το συζητήσαμε, μου είπε ότι τώρα που θα βγω να μιλήσω, θα το μάθει περισσότερος κόσμος. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι μέσα από την ιστορία μου, όλες οι κοπέλες που το έχουν πάθει και ντρέπονται, να μην ντρέπονται γιατί εμπιστεύτηκαν κάποιον ή επέλεξαν να είναι σέξι. Ντροπή είναι σε αυτόν και σε αυτούς που το βλέπουν» πρόσθεσε, ξεσπώντας σε κλάματα.

«Απόψε πάω στη Θεσσαλονίκη και θα δω τον μπαμπά μου. Δε φοβάμαι να τον δω πλέον. Δεν έχω κάτι να ντραπώ. Οι γονείς μου γνωρίζουν ότι κάνω σεξ. Ο μπαμπάς μου νομίζω ότι είναι πολύ υπερήφανος αυτή τη στιγμή», είπε στο τέλος.

 

 

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Κυριακή

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Στη μήνυση, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παρουσιάζεται ένα άγνωστο στοιχείο, αφού…