Ντόμινο αποκαλύψεων: Οι 3 καταγγελίες που «καίνε» τον Παναγιωτόπουλο

Την ίδια στιγμή που έχει «σκάσει η βόμβα» με τρίτη καταγγελία εις βάρος του Παναγιωτόπουλου και με την πρώην κοπέλα του να αποκαλύπτει πως ο παρουσιαστής συντηρούσε δικό του κανάλι με video…για 10 ολόκληρα χρόνια - η νεαρή τραγουδίστρια Chrysa, ξεσπά μιλώντας ανοιχτά στην εκπομπή "Super Katerina" και περιγράφει με λεπτομέρειες τι ακριβώς συνέβη όταν οι δυο τους συναντήθηκαν.

78919440 1292624590945528 7853855842611757056 n

Σε ντόμινο αποκαλύψεων έχει εξελιχθεί η υπόθεση καταγγελιών εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Την ίδια στιγμή που έχει «σκάσει η βόμβα» με τρίτη καταγγελία εις βάρος του Παναγιωτόπουλου και με την πρώην κοπέλα του να αποκαλύπτει πως ο παρουσιαστής συντηρούσε δικό του κανάλι με video…για 10 ολόκληρα χρόνια – η νεαρή τραγουδίστρια Chrysa, ξεσπά μιλώντας ανοιχτά στην εκπομπή “Super Katerina” και περιγράφει με λεπτομέρειες τι ακριβώς συνέβη όταν οι δυο τους συναντήθηκαν.

Οι τρεις καταγγελίες που «καίνε» τον Παναγιωτόπουλο:

Σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης – «Μου δίνει μια στον κώλο…»

Ειδικότερα, όπως καταγγέλλει η ίδια η 15χρονη σε ανάρτησή της, δέχτηκε παρενόχληση το 2010 όταν ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός τότε, την είχε καλέσει μαζί με την παρέα της, στο ραδιόφωνο όπου εργαζόταν.

«Κλείσαμε την πόρτα στον όροφο και κατεβήκαμε τα σκαλιά για να φύγει. Του λέω καλό μεσημέρι. Μου λέει «φιλί;». Τον φιλάω στο μάγουλο φιλικά και του λέω ξανά «καλό μεσημέρι». Μου λέει «δεν εννοούσα αυτό, φιλί;» Του λέω «δεν ξέρω τι εννοείς, καλό μεσημέρι» και γυρνάω να ανέβω τις σκάλες και να πάω πάνω στο στούντιο που είναι οι φίλοι μου. Μου δίνει μια στον κώλο και μου λέει «δεν πειράζει».
Ήμουν 15 χρονών. Το ήξερε.

«Με αυτή την ευκολία με παρενόχλησε, χωρίς δεύτερη σκέψη. Γιατί δε θα μιλούσα. Και όντως δε μίλησα, το είπα σαν μυστικό λες και έφερα την ευθύνη του, σε δυο φίλες μου».

Συγκλονίζει η κοπέλα που εξέθεσε ο Παναγιωτόπουλος – «Είχε κανάλι με video για 10 χρόνια» (video)

Η κοπέλα που εξέθεσε ο παρουσιαστής, αναρτώντας στο διαδίκτυο βίντεο από τις προσωπικές τους στιγμές χωρίς την συγκατάθεσή της, έσπασε τη σιωπή της και μίλησε για πρώτη φορά δημόσια μετά την μεγάλη αποκάλυψη που προήρθε από ακτιβιστή στα social media, πριν από την έναρξη της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα».

Όπως σημειώνει η ίδια: «Ανέβασε το πρώτο βίντεο στις 20 μέρες της γνωριμίας μας όχι αφότου χωρίσαμε», ενώ σύμφωνα με την καταγγελία, η κακοποιητική συμπεριφορά της διαρροής προσωπικών στιγμών σε πορνογραφικά site χωρίς τη συγκατάθεσή της, επαναλήφθηκε εκατοντάδες φορές, με τον παρουσιαστεί να δημοσιεύει στο διαδίκτυο βίντεο και εκατοντάδες φωτογραφίες με την πρώην σύντροφό του σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου.

Ξέσπασε η Chrysa κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου: «Ήμουν ανήλικη – Το τι έλεγε το στόμα του…»

Μετά την αρχική καταγγελία της πρώην κοπέλας του για εκδικητική πορνογραφία, η τραγουδίστρια Chrysa βρήκε και αυτή το θάρρος να καταγγείλει στο Instagram ένα περιστατικό με τον παρουσιαστή του «Ράδιο Αρβύλα» όταν η ίδια ήταν ανήλικη σε beach bar στο οποίο εκείνος έπαιζε μουσική. H ίδια στη συνέχεια, μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα», για τα όσα συνέβησαν εκείνη τη μέρα.

«Δεν με ακούμπησε καθόλου, αλλά το τι έλεγε το στόμα του, δεν θέλω να πω. Ήμουν 17 χρονών τότε ανήλικη, ο λόγος που βγαίνω και τα λέω τώρα δεν είναι για την προσωπική μου προβολή, αλλά για όλες τις κοπέλες που βρίσκονται εκεί έξω και έχουν βιώσει αυτό το πράγμα από τον ίδιο είτε από κάποιον διαφορετικό άντρα. Επειδή γνωρίζω πως είναι να θυμάσαι αυτές τις καταστάσεις και να τρέμεις», σχολίασε μεταξύ άλλων η νεαρή τραγουδίστρια Chrysa.

«Δεν είχα μιλήσει σε κανέναν ήταν μια τραυματική εμπειρία. Όταν συνέβη το περιστατικό είχα μάρτυρες μπροστά, δεν δίστασε να το κάνει ακόμα και μπροστά στους φίλους μου. Ήταν λεκτική σεξουαλική παρενόχληση. Προσπάθησε αρχικά να με προσεγγίσει ευγενικά ρωτώντας το όνομά μου και στη συνέχεια μου είπε διάφορα πράγματα, τα οποία δεν νομίζω ότι αρμόζουν στην τηλεόραση».

Εξήγησε δε πως ο λόγος που ήθελε να μιλήσει στην εκπομπή ήταν για να ενθαρρύνει κοπέλες που έχουν ζήσει κάτι αντίστοιχο να μιλήσουν και εκείνες, ώστε μελλοντικά να αποτραπούν αντίστοιχες συμπεριφορές και όχι για προσωπική προβολή.

«Δεν με ακούμπησε καθόλου, αλλά το τι έλεγε το στόμα του, δεν θέλω να πω. Ήμουν 17 χρονών τότε ανήλικη, ο λόγος που βγαίνω και τα λέω τώρα δεν είναι για την προσωπική μου προβολή, αλλά για όλες τις κοπέλες που βρίσκονται εκεί έξω και έχουν βιώσει αυτό το πράγμα από τον ίδιο είτε από κάποιον διαφορετικό άντρα. Επειδή γνωρίζω πως είναι να θυμάσαι αυτές τις καταστάσεις και να τρέμεις».

Τέλος, είπε πως όταν εκείνη εμφανίστηκε στην εκπομπή Ράδιο Αρβύλα, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απέφυγε να την κοιτάξει χωρίς, όμως, η Chrysa να θέλει να πει περισσότερα για τη συνάντησή τους στο πλατό της εκπομπής.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθούν αναρτήσεις από το Instagram της Chrysa

Η Chrysa ανήκει στο συγκρότημα «Οceandvst» και πραγματοποιούν live σε διάφορους χώρους σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, ενώ η ίδια είναι αρκετά ενεργή και στα social media με το προφίλ της στο Instagram να αριθμεί περισσότερους από 10.000 followers.

Πηγή φωτογραφίας: Facebook 

 

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…