Ξέσπαμα Αντώναρου: Δεν χρειάζονται χειροκροτήματα οι γιατροί, αλλά πράγματα χρειάζονται

Με μία οργισμένη ανάρτηση στο facebook, ο Ευάγγελος Αντώναρος σχολίασε το νέο κάλεσμα που απηύθυνε η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη  για χειροκρότημα γιατρών και νοσηλευτών το βράδυ της Κυριακής. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος “δεν χρειάζονται χειροκροτήματα για επικοινωνιακές στρακαστρούκες, άλλα χρειάζονται”, όπως η “εξασφάλιση του απαραίτητου υγειονομικού υλικού” και “η αντικατάσταση της ανεπαρκούς, ανυπαρκτης και επιστημονικά άσχετης ηγεσίας του ΕΟΔΥ”.  

Eyaggelos antonaros 19 1021x576 1

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ευ.Αντώναρου:

Το εχω πει και το ξαναλέω:

Τους γιατρους και τους νοσηλευτές των δημόσιων νοσοκομείων ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ όλοι οι ασθενείς που νοσηλευθηκαν και βρηκαν την υγειά τους.

Δεν χρειαζονται χειροκροτήματα για επικοινωνιακες στρακαστρούκες.

Αλλα χρειαζονται:

() Εξασφαλιση του απαραίτητου αναλώσιμου και τεχνικού υλικου ( όσο κι αν κοστίζει)

() Ενίσχυση με άμεση προσληψη γιατρών και νοσηλευτών σε μερικές χιλιαδες με δέσμευση για μονιμοποίηση χωρις ναι μεν αλλά.

() Επανενεργοποίηση συνταξιουχων γιατρών και νοσηλευτών που ειναι σε θεση να προσφέρουν.

() Ταχύρρυθμη μετατροπη μεγάλων δημόσιων χώρων ( Ζαππειο, Ολυμπιακό χωριο, Ταεκβοντο, εκθεσιακα κέντρα αεροδρομιου κ Λ. Κηφισίας) σε νοσοκομεθα ανάγκης όπως γίνεται παντου. Ποιος τους εμποδίζει. Με ΠΝΠ να περάσει το ιδιοκτησιακό καθεστώ προσωρινά στο δημόσιο.

() Κινητοποίηση φοιτητών ιατρικής και νοσηλευτικης. Γιατι δεν το αποφασίζουν;

() Αμεση επίταξη των ιδιωτικών νοσοκομείων, κεντρων υγείας και διαγνωστικών κέντρων και υπαγωγή τους σε ενιαία διοικηση και συντονισμό.

() Αμεση αντικατασταση της ανεπαρκούς, ανυπαρκτης και επιστημονικά άσχετης ηγεσίας του ΕΟΔΔΥ.

Μόνο Τότε κι αφού γίνουν όλα αυτά — όσον αφορά εμένα αλλά και πολλούς άλλους που συντονιζόμαστε σε δίκτυο πρωτοβουλίας πολιτών — εγώ πρώτος θα βγω και θα καλέσω σε ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ.

ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΜΕ ΒΟΥΒΗ ΟΡΓΗ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΙΟΡΙΤΟΥΡΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΗΤΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΑΡΚΕΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΦΝΙΚΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ( ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ) ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΚΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Σ ΕΝΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΟ ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΑΝΕΠΑΡΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΚΑΙ Σ ΕΝΑ ΣΥΜΠΑΘΗ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΑΝΑΓΟΡΕΥΘΗΚΕ ΣΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ. ΓΙΑΤΙ;

ΥΓ.
Ευχαριστώ που διαβάσατε αυτη την αναρτηση. Σας καλω όμως να την κανετε SHARE. Για να ακουστουμε ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…