Ξεσπά το θύμα της ομοφοβικής επίθεσης: Δεν θα μείνετε ατιμώρητοι – Θα μάθετε τι σημαίνει σεβασμός

Ένα από τα δύο θύματα της τρανσφοβικής επίθεσης, έδωσε την δική του «απάντηση» για τα όσα συνέβησαν, στα social media.

00well lgbtq mobileMasterAt3x v2

Μέσω TikTok επέλεξε να μιλήσει ένα εκ των δύο θυμάτων της χθεσινής ομοφοβικής επίθεσης που σημειώθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και έκλεισε στόματα με τα όσα είπε.

Το άτυχο νέο άτομο τόνισε πως αισθάνεται ντροπή για τους δράστες αλλά και για τον κόσμο που απλώς παρακολουθούσε την επίθεση και δεν έκανε τίποτα για βοηθήσει τα δύο non binary άτομα. «Τα δικαστήρια έρχονται σε λίγο καιρό. Μαζεύουμε κόσμο. Και θα βγούμε και στα κανάλια αύριο μεθαύριο. Παρακαλώ βάλτε μυαλό»,  ξεκαθάρισε μεταξύ άλλων, σχετικά με το πώς αναμένεται να κινηθεί στο μέλλον.

@provc1ntcyu♬ original sound – 🐀🐀🐀🐀🐀

«Η απάντησή μου στη σημερινή επίθεση! Δεν θα μείνετε ατιμώρητοι θα μάθετε τι σημαίνει σεβασμός, θα μάθετε να εσωτερικεύεται όλον αυτό το θυμό με τον εαυτό σας, και όχι να εκφράζεστε επιθετικά σε άλλα άτομα.

Δεν είναι η πρώτη ούτε η τελευταία επίθεση που δέχομαι, βέβαια ποτέ ξανά σε τέτοιο scale. Αλλά θα σας πω ότι δεν θα τα βάλω κάτω, θα φτάσω στα άκρα να τιμωρηθούν και να παραδειγματιστούν τέτοιου είδους συμπεριφορές! Άμα χρειαστεί θα πληρώσω και με την ίδια μου την ζωή!» τόνισε και συγκίνησε πολλούς χρήστες των social media που έσπευσαν να δηλώσουν την στήριξή τους.

@provc1ntcyu♬ original sound – 🐀🐀🐀🐀🐀

«Για όλα τα 20 χρόνια που ζω και παλεύω, θα τα χαρίσω προς όλα τα άτομα που έχουν χαθεί άδικα.

Μπορεί να νομίζετε ότι έχετε το ελεύθερο να επιτίθεστε σε μειονότητες, αλλά στη πραγματικότητα δεν έχετε καμία ελευθερία, όχι κοινωνική, αλλά προσωπική, και γι αυτό σας λυπάμαι πραγματικά, που δεν έχετε εκφραστεί ούτε μια φορά στη ζωή σας αληθινά, που δεν καταφέρατε ποτέ να μάθετε τι σημαίνει αλληλεγγύη» κατέληξε.

Όπως αναμένεται η συνέχεια θα δοθεί τόσο στις αίθουσες των δικαστηρίων, όσο και στο δρόμο, με τον κόσμο να καλείται πλέον να πάρει θέση και να μην αφήσει το αυγό του φιδιού να εκκολαφθεί για πολλοστή φορά.