Newsroom

Newsroom

Ξεσπά ο πατέρας των νεκρών παιδιών στην Πάτρα – Το νέο του μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση

Ένα νέο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση επιχείρησε να στείλει ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα - Έξω φρενών δηλώνει με όσα ακούγονται στη δημόσια σφαίρα 

xxjvwryrwb620e01af17f85 8

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση επιχείρησε να στείλει ο 30χρονος Μάνος Δασκαλάκης, πατέρας των τριών κοριτσιών που πέθαναν στην Πάτρα, που αποτελεί ένα από τα κεντρικά πρόσωπα σε αυτό το δράμα.

Με δηλώσεις που έκανε στις πρωινές εκπομπές του ΑΝΤ1 και του Alpha, ο Μάνος Δασκαλάκης επιχειρεί να στείλει μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση, και ιδιαίτερα σε εκείνους που με δηλώσεις δίνουν τροφή για ορισμένα τραγικά σενάρια. 

Ο πατέρας των νεκρών παιδιών από την Πάτρα δήλωσε στην εκπομπή του ALPHA ότι: «Περιμένουμε τα αποτελέσματα. Όλα όσα ακούγονται είναι ανακρίβειες. Ακούω τη δική σας εκδοχή, των δημοσιογράφων, πίσω από ψεύτικες μαρτυρίες, κρυμμένα πρόσωπα και αλλοιωμένες φωνές».

Όπως είπε η δημοσιογράφος Κατερίνα Πολυδώρου, που μίλησε μαζί του, άκουσε έναν άνθρωπο που δεν έχει όρεξη για ζωή.  Επιπλέον, η ίδια η δημοσιογράφος αποκάλυψε πως ο Μάνος Δασκαλάκης της είπε ορισμένες ακόμα σκέψεις, τις οποίες δεν της επέτρεψε να μεταφέρει δημόσια.

Παρόμοιες δηλώσεις έκανε και στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1. Ο Μάνος Δασκαλάκης δήλωσε ότι είναι έξω φρενών με όσα ακούγονται στη δημόσια σφαίρα, και πως είναι έτοιμος να σπάσει τη σιωπή του και να δώσει τις δικές του εξηγήσεις όταν φτάσει το πλήρωμα του χρόνου.

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

gaza 7

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…