Ξεσπά ο γιατρός του Τράγκα – «Τον εκλιπαρούσα να εμβολιαστεί, τον εκλιπαρούσα» (Video)

Σοκαρισμένος ο γνωστός διαβητολόγος και προσωπικός του γιατρός, μίλησε για τις δικαιολογίες που προέβαλλε προκειμένου να μην εμβολιαστεί.

image 7

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας, άφησε την τελευταία του πνοή στις 3:15 τα ξημερώματα της Τρίτης στο νοσοκομείο «Σωτηρία». Σοκαρισμένος ο γιατρός που παρακολουθούσε τον 72χρονο δημοσιογράφο, Χρήστος Ζούπας, μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» το πρωί της Τρίτης.

Ο γιατρός του ξεσπώντας για τον άδικο θάνατο του δημοσιογράφου, τόνισε πως τον είχε συμβουλέψει επανειλημμένα να εμβολιαστεί, ωστόσο ο ίδιος έβρισκε δικαιολογίες και το καθυστερούσε.

Ειδικότερα, ο κ. Ζούπας, αποκάλυψε ότι ο δημοσιογράφος δεν ήθελε να εμβολιαστεί καθώς είχε επηρεαστεί από την παρέα του.

«Για τόσο δυσάρεστα γεγονότα δεν είναι εύκολο να πει κανείς πολλά πράγματα. Όχι μόνο παρακαλούσα τον Γιώργο Τράγκα να εμβολιαστεί, τον εκλιπαρούσα. Και είναι αδιανόητο πως ένας τέτοιος έξυπνος άνθρωπος δεν αποφάσιζε να κάνει έγκαιρα το μόνο όπλο που έχουμε ενάντια σε αυτή την πανδημία.

Καθημερινά έβρισκε δικαιολογίες. Όλο προσπαθούσε να μου ζητήσει έναν τρόπο να καθυστερήσει το εμβόλιο. Του έλεγα γιατί βρε αγόρι μου; Ήταν επισήμως άνθρωπος με σακχαρώδη διαβήτη, μορφώνοντας και διδάσκοντας τον κόσμο για το πρόβλημά σου, φτάνεις σε ένα σημείο να αρνείσαι αυτό που σου προσφέρει η επιστήμη. Δικαιολογίες, αδικαιολόγητες. Όσο το σκέφτομαι μου έρχεται να τρελαθώ. 35 χρόνια με άκουγε κι αυτή τη στιγμή… Τι να πω Θεέ μου. Δε μπορώ να φανταστώ ότι ο Γιώργος Τράγκας την πάτησε τόσο πολύ.

Ήταν μία παρέα δημοσιογράφων που κόλλησαν. Και μετά γελάγανε. Το πήραν αστεία! Την ημέρα που νόσησε, με πήρε τηλέφωνο και με ρώτησε εάν πρέπει να πάρουμε μονοκλωνικά. Επιπολαιότητες ανθρώπων που δεν είχαν συνειδητοποιήσει τη σοβαρότητα. Το περιβάλλον φταίει που δεν πίστευε στον κορονοϊό», είπε μεταξύ άλλων o Χρήστος Ζούπας.

Δείτε το βίντεο

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…