Ξεσπα η Δήμητρα Παπαδήμα για τα μέτρα κατά της πανδημίας: «Φασιστικό το μέτρο των 100 ευρώ» (video)

Ξέσπασε η Δήμητρα Παπαδήμα και χαρακτήρισε φασιστικά τα μέτρα της πανδημίας που έχει πάρει η Νέα Δημοκρατία

dimitra

Την οργή της ξέσπασε η ηθοποιός Δήμητρα Παπαδήμα κατά των «φασιστικών» μέτρων της κυβέρνησης για την διαχείριση της πανδημίας. Η ίδια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό» και μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά για την καριέρα της και ξέσπασε για τα μέτρα της πανδημίας, αλλά και για τα εμβόλια του κορονοϊού.

Όπως η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το αισθάνομαι ένα στημένο πράγμα όλο αυτό για τα οικονομικά συμφέροντα. Δεν έχω εμβολιαστεί. Έχω αντιστροφή τύπου λευκά ερυθρά, έχω ρωτήσεις τρεις γιατρούς και έχω πάρει τρεις διαφορετικές γνώμες. Έχει εμβολιαστεί το παιδί μου και έφτασα 22 πίεση από τον φόβο μου, έχει εμβολιαστεί ο Γιάννης, όλη μου η οικογένεια».

 

«Το φασιστικό μέτρο, τα 100 ευρώ που πρέπει να παίρνουν από τους μη εμβολιασμένους. Εμένα μετά τα 60 ας το παίρνουν, αλλά να το παίρνουν από ηλικιωμένους 80 και πάνω οι οποίοι έχουν ζήσει πολέμους, έχουν πρηστεί οι κοιλιές τους και λέω για συγκεκριμένο μου άτομο, τη μάνα μου.

Σε αυτούς τους ανθρώπους που δεν τους έχουμε σε επαφή με κανέναν, τους πάμε το φαγητό απέξω σαν τα σκυλάκια. Καλά εγώ, έχω επαφή μόνο με τη χλωρίνη», είπε η Δήμητρα Παπαδήμα και συμπλήρωσε πως «δεν θέλει η μάνα μου να εμβολιαστεί στα 86 της, δεν το κατάλαβα δηλαδή;».

 

 

Θεσσαλονίκη: Συντονισμός Φορέων κατά του Flyover – «Η καταστροφή του Σεϊχ Σου ξεκίνησε»

Screenshot 2024 06 15 214341

Θεσσαλονίκη: Συντονισμός Φορέων κατά του Flyover – «Η καταστροφή του Σεϊχ Σου ξεκίνησε»

Οι 53 Φορείς και Συλλογικότητες που αντιτίθενται στην κατασκευή του έργου της Υπερυψωμένης Ταχείας Λεωφόρου…

Γαλλία: Πάνω από μισό εκατομμύριο πολίτες διαδήλωσαν κατά της ακροδεξιάς

Screenshot 2024 06 15 210438

Γαλλία: Πάνω από μισό εκατομμύριο πολίτες διαδήλωσαν κατά της ακροδεξιάς

Μεταξύ των διαδηλωτών στο Παρίσι, ορισμένοι φώναζαν επίσης «Ελεύθερη Παλαιστίνη, viva Palestina» και φορούσαν παλαιστινιακά…