Ξέρεις πώς λέγεται αυτό Κυριάκο; Οι «Άγριες Μέλισσες» ξανά επίκαιρες μέσω... Βαξεβάνη (video)

Ενοχλήθηκε το Μαξίμου όταν είχε προβληθεί το επεισόδιο

NewsRoom 13/01/2022 | 14:04

Τη στιγμή που η ερευνητική δημοσιογραφία τίθεται στο στόχαστρο μέσω της δίωξης του Κώστα Βαξεβάνη και άλλων δημοσιογράφων, απλώς επειδή έκανε τη δουλειά του, ένα απόσπασμα από τη σειρά Άγριες Μέλισσες επανέρχεται μέσω του διαδικτύου για να περιγράψει με τον καλύτερο τρόπο τα όσα συμβαίνουν.

Το επεισόδιο προβλήθηκε πριν δύο μήνες, όμως μετά τη δίωξη Βαξεβάνη για «εγκληματική οργάνωση» επανακυκλοφορεί στα social media και στο hashtag #με_τον_βαξεβάνη.

Η εποχή που μας μεταφέρει ο τρίτος κύκλος της σειράς είναι η περίοδος της στρατιωτικής δικτατορίας στην Ελλάδα, από το 1967 έως το 1974. Βαθιά χούντα, λοιπόν, και στο καφενείο του χωριού συζητούν ο χωροφύλακας, ο παπάς, ο νωματάρχης και άλλοι κάτοικοι… οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις ΔΕΝ είναι συμπτωματική, γιατί «Ξέρεις πως λέγεται αυτό Κυριάκο; ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ».

Όσο για το Μαξίμου, που δείχνει ενοχλημένο θα έπρεπε να ξέρει πως όσο περισσότερο καταφεύγει σε αυταρχισμούς τόσο θα υπάρχουν ελεύθερες φωνές που θα φωνάζουν την αλήθεια.