Το ξέπλυμα συνεχίζεται: Ο Πατέλης του «ό,τι κινείται σφάζεται» γράφει… τραγούδια για παιδιά

Ο Γιώργος Πατέλης του «ό,τι κινείται σφάζεται» προσπαθεί να παρουσιαστεί ως... ΜΚΟ για την κακοποίηση παιδιών

Ως… τραγουδοποιό κατά της παιδικής κακοποίησης έσπευσε να χαρακτηρίσει στην κατάθεσή της εκλιπαρώντας για τον ανασταλτικό χαρακτήρα της έφεσης, μία φίλη του πυρηνάρχη της Νίκαιας, στον οποίο έχει επιβληθεί ποινή κάθειρξης 10 ετών και 2 μηνών για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και συνέργεια στη δολοφονία Φύσσα.

Τι κι αν ο δικηγόρος τους δεν ήθελε να αναφερθεί στο τραγούδι του εντολέα του, η μάρτυρας παρασύρθηκε και η πρόεδρος την ενθάρρυνε να προχωρήσει στα όσα έλεγε παρά την προτροπή του συνηγόρου που απευθυνόμενος στην μάρτυρα είπε χαρακτηριστικά «άστο το τραγούδι».

Ο Γιώργος Πατέλης λοιπόν, ο άνθρωπος που είχε φάκελο στον υπολογιστή του με τίτλο «τρομοκρατία στη Νίκαια», ο άνθρωπος που πρωταγωνιστεί στο γνωστό βίντεο στο οποίο απευθυνόμενος σε χρυσαυγίτες ακούγεται να λέει «ό,τι κινείται σφάζεται» προσπαθεί να παρουσιαστεί ως… ΜΚΟ για την κακοποίηση παιδιών. 

Τα παιδιά των μεταναστών που θα… κινούνταν και θα σφάζονταν μάλλον δεν μετράνε. 

Όπως παρατηρείται από τα όσα καταθέτουν οι μάρτυρες των καταδικασθέντων νεοναζί, η υπερασπιστική γραμμή είναι κοινή, στην απέλπιδα προσπάθειά τους να αποφύγουν το δρόμο προς τη φυλακή. Οι συνήγοροι εμφανίζουν και προσπαθούν να ξεπλύνουν το αίμα από τα χέρια τους με επίκληση στην πατρίδα, την οικογένεια και την καλή διαγωγή. Αρραβωνιαστικες, μπαμπάδες και παιδιά που γεννιούνται για να λύσουν το πρόβλημα της υπογεννητικότητας επινοούνται από τους νεοναζί.

Εναποθέτοντας τις ελπίδες τους στην πειστικότητα του νεοελληνικού συντηρητισμού ως ικανός πήχης μεταμέλειας, προσπαθούν να πείσουν το δικαστήριο να μην τους οδηγήσει στη φυλακή. 

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους

Απάντηση Φαραντούρη σε Μητσοτάκη: «Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη»

ΝΙΚΟΛΑΣ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗΣ

Απάντηση Φαραντούρη σε Μητσοτάκη: «Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη»

Η απάντηση του συμβούλου Ευρωπαϊκής Πολιτικής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον πρωθυπουργό