Ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας ο Μπαλάσκας: «110 αστυνομικοί στη Λαμία φυλάνε το σκήνωμα του Κουφοντίνα» (video)

Ο γνωστός και μη εξαιρετέος συνδικαλιστής της αστυνομίας Σταύρος Μπαλάσκας ξεπέρασε κάθε όριο έφτασε στο σημείο να θεωρεί ήδη νεκρό τον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα και με μια χυδαία δήλωση υποστήριξε ότι «στη Λαμία 110 αστυνομικοί φυλάνε το σκήνωμα του Κουφοντίνα».

NewsRoom 02/03/2021 | 13:34

Με μια αδιανόητα αισχρή δήλωση ο Μπαλάσκας ξεπέρασε κάθε όριο ευτελισμού της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, κάνοντας λόγο για το «σκήνωμα του Κουφοντίνα». 

Μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, δήλωσε ότι «σε κάθε περίπτωση έχουμε πάρα πολλά προβλήματα, είπατε κ. Παπαδάκη για τη Λαμία, εκεί τα έχουν παίξει οι συνάδελφοι, γι' αυτό πήγε και ο υπαρχηγός. Πάνω από 100, σχεδόν 110 αστυνομικοί φυλάνε το σκήνωμα του Κουφοντίνα. Είναι απίστευτο αυτό. Και αν σας πω πόση δύναμη έχει όλη η Λαμία, όλος ο νομός, θα μας φύγουν τα μαλλιά».

Στο πάνελ υπήρξε παύση αρχικά από τη χυδαιότητα του Μπαλάσκα, με τον δημοσιογράφο Γιάννη Στρατάκη, να απευθύνεται στον Μπαλάσκα ερωτώντας τον, «τον θεωρείτε ήδη νεκρό και λέτε ήδη το σκήνωμα»; 

Κατόπιν του ξαφνιάσματός, ο προκλητικός συνδικαλιστής αστυνομικός δε δίστασε να απαντήσει ατάραχος, «μου είναι αδιάφορο εάν είναι ζωντανός ή νεκρός, εγώ ήρθα εδώ για τους συναδέλφους μου, δεν ήρθα εδώ για τον Κουφοντίνα.