Ξενοφοβικό παραλήρημα Βελόπουλου

Σε μια κίνηση φτηνού εντυπωσιασμού φαίνεται πως προχώρησε  ο συντάκτης της ανακοίνωσης της Ελληνικής Λύσης που επιχειρεί με ακροδεξιές θέσεις για το προσφυγικό, να αντιπαρατεθεί" σε όσους τολμούν να αντισταθούν στον ρατσισμό, την ξενοφοβία και την αντιμεταναστευτική ρητορική μίσους. 

5008961

Αφορμή ήταν η σημερινή αντιφασιστική συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας ενάντια σε “συγκέντρωση” που “διαμαρτύρεται για τους λαθρομετανάστες”!

Ακολουθεί η  ανατριχιαστική  ανακοίνωση η του κόμματος του Βελόπουλου:

«Οι σταλινοφασίστες “λαθρολάγνοι” καθημερινά κάνουν πορείες καίγοντας την Αθήνα και προκαλώντας ζημιές στη δημόσια περιουσία. Και σήμερα λοιπόν, ως “καλοί επαγγελματίες φιλάνθρωποι”,τηρώντας πιστά το υπηρεσιακό τους οκτάωρο, αφού ζουν με τα λεφτά του Σόρος, αποφάσισαν να κάνουν πορεία ενάντια στους Έλληνες που διαμαρτύρονται για τους λαθρομετανάστες! Στόχος των παρακρατικών “εντεταλμένων” υπαλλήλων του Σόρος είναι να διαλύσουν κάθε αντίσταση! Ξεχνούν όμως ότι στόχος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ είναι να “τσακίσει” τον σταλινοφασισμό αυτών των παρακρατικών στοιχείων και να επιτρέψει στους Έλληνες να ξαναπάρουν την Ελλάδα στα χέρια τους !! Γι΄αυτό θα μας βρίσκουν συνέχεια μπροστά τους!»
 

Το μοναδικό ενθαρρυντικό ότι στο σημερινό ξενοφοβικό συλλαλητήριο εναντίον των μεταναστών  στο Σύνταγμα, ήταν τρεις και ο κούκος… Οπότε οι οι φωνές «διαμαρτυρίας» για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης, που προσπαθούν να περάσουν με ακροδεξιές απόψεις, τα κόμματα της Ελληνικής Λύσης και της ΝΔ, λιγοστεύουν, ενώ γίνεται περιθωριοποίηση από την ελληνική κοινωνία. 
 

Κολωνός: Η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος παίρνει θέση για την ντροπιαστική εισαγγελική πρόταση

5700685

Κολωνός: Η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος παίρνει θέση για την ντροπιαστική εισαγγελική πρόταση

"Απορριπτέα και επιστημονικά αβάσιμη οποιαδήποτε πρόταση που βασίζεται στο ότι ένα παιδί 12 ετών θα…

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

mist erdo

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

«Καλούμε την κυβέρνηση, να προβεί άμεσα στις απαραίτητες διπλωματικές ενέργειες απέναντι στη νέα αυτή τουρκική…