Ξενοδοχείο υπό κατασκευή καταρρέει σαν τραπουλόχαρτο (video)

Το υπό ανέγερση ξενοδοχείο «Hard Rock» στην Νέα Ορλεάνη καταρρέει μπροστά στα μάτια των έκπληκτων περαστικών. Πληροφορίες για τουλάχιστον έναν νεκρό και πολλούς τραυματίες
 

NewsRoom 12/10/2019 | 20:37

Ένας αυτόπτης μάρτυρας κατέγραψε σε βίντεο την τρομακτική σκηνή της κατάρρευσης ενός υπό ανέγερση 18ώροφου ξενοδοχείου με το όνομα Hard Rock Hotel στο κέντρο της Νέας Ορλεάνης το πρωί του Σαββάτου.

Το δραματικό βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου δείχνει ανθρώπους να προσπαθούν να βρουν κάποιο σημείο για να προστατευτούν την ώρα που οι τελευταίοι όροφοι του υπό κατασκευή ξενοδοχείου, πέφτουν σαν τραπουλόχαρτα.

Το περιστατικό συνέβη στην οδό Casual, στο κέντρο της Νέας Ορλεάνης και στο σημείο έχουν σπεύσει ήδη πυροσβεστικά οχήματα και αστυνομικοί. Οι Αρχές επιβεβαίωσαν πως ότι υπάρχουν πολλές απώλειες αλλά δεν έχουν αναφέρει ακόμη αριθμό θυμάτων. 

Αυτή την στιγμή γίνεται καταμέτρηση των εργατών στο εργοτάξιο. «Ήταν ένας βαθύς ήχος, κάτι σαν αεροπλάνο» δήλωσε ένας αυτόπτης μάρτυρας. «Ήταν σαν να γλιστρούσε το τσιμέντο από την κορυφή του κτιρίου προς τα κάτω» πρόσθεσε. Το ξενοδοχείο Hard Rock Cafe Casino των 350 δωματίων, σχεδιαζόταν να ανοίξει την άνοιξη του 2020.