Newsroom

Newsroom

Ξέμεινε από ατάκες ο Πορτοσάλτε και κοπιάρει Πάγκαλο τώρα: «Μαζί τα καταναλώσαμε» 

Μπορείς και καλύτερα Άρη!

Aris Portosalte

Μετά από τόσες τραγελαφικές παραστάσεις ο Άρης Πορτοσάλτε ξέμεινε από έμπνευση και έφτασε στο σημείο να καταφύγει στην εμβληματική ατάκα του Θεόδωρου Πάγκαλου… «μαζί τα φάγαμε».

Σε μια δική του version ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ και απαντώντας σε ερώτηση για τα 43 δισεκατομμύρια που δανείστηκε πέρυσι η χώρα για την αντιμετώπισης της πανδημίας, ο Πορτοσάλτε δήλωσε κυνικά: «Μαζί τα καταναλώσαμε τα 43 δισ». Οπότε σύμφωνα με τον Άρη αφού μαζί τα φάγαμε έφτασε η ώρα μαζί να τα πληρώσουμε.

«Θέλω να θυμίσω κάτι που συνέβη πριν από ένα χρόνο. 43 δισ. δανείστηκε η Ελλάδα για την πανδημία. Όλοι μας δανειστήκαμε 43 δισ. και αυτοενισχυθήκαμε και αυτό, συγγνώμη που θα το πω ωμά, φαίνεται. Δηλαδή θέλω να πω, πως είναι αυτό που λένε “έχουμε καλή ατμόσφαιρα στα παρασκήνια και αυτό φαίνεται στην σκηνή”;. Ε φαίνεται. Τα 43 δισ. δεν κρύβονται, όσο και αν έχουν στοκαριστεί σε τραπεζικούς λογαριασμούς, δεν κρύβονται.

Και ξαναγυρίζουμε πάλι στο – (“Παγκάλιον refrain”) – σε αυτό που έλεγε ο Πάγκαλος. Όλοι μαζί τα καταναλώνουμε παιδιά. Εμείς θα τα πληρώσουμε όλα αυτά. Για αυτό λέμε θα έπρεπε νωρίτερα, οι εταιρίες θα έπρεπε να πάρουν νωρίτερα ένα μεγαλύτερο κόστος για να μην μεγαλώνει η δυσαρέσκεια της κοινωνίας. Η κοινωνία είναι δυσαρεστημένη. Όπως δεν κρύβονται τα 43 δισ., έτσι δεν κρύβεται και η δυσαρέσκεια», ήταν η απάντηση του Πορτοσάλτε στην ερώτηση Οικονόμου «αν αυτές οι επιδοτήσεις θα φανούν στην αγορά με μειώσεις;».

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…